like sampai lebam,if not aku cepuk kang

19 September 2010

pe kejadah nye..

xdew kene mengena langsong!!!hahahahahhahah

hahahahh ape nak jadi kat haku nie hah ta habis2x comment sal lecturer!!!
hahahahahha!!!!
yeahhh jam 4 until 5 masa paling haku meluat kat seowg lecturer nie....
msok kelas sure marah2x kitowg........
hahahha!!!!!!!yg paling haku tergelak kat kelas td time die kasi kertas quiz 2 n quiz 3
koe tahu haku dpat bape quiz 2??n quiz 3??
quiz 2 haku dpat 1/10,quiz 3 haku dapat 4/10
okey dah taur kan marks of my quiz??
so tunggu ape agy gelak lah korang sampai pengsan!!!hahahahhahah!!!!
heloo kuiz petama haku dpat 6 okey!!!hehhheeh!!!!!markah bonus coz dtang kelas,,,huhuh
na taur ape yang die ckap????
lectrer : korang nie ta blaja kew???next quiz have are quiz 3,4, and 5
dalam hati : wow bnyak jugak kan kuiz dgan lecturer nie
lectrer : so sape x dpat 80%marks akan di denda!!!!
waaaa gampang!!!!!!
that means haku kna dpat kan more than seven mark untok lepas kan diri dari denda..
boleh kew???????quiz kedua n ketiga pon dah mark mcm ape jew.......
n pg2x buta td dpat marks for my math enginerring exam one!!!!
yayaya!!!!sesungguh nya haku minat mathmatic so sesangat gempak kowt result die!!!!
sybas aqmal!!!!!!!!teruskan yeahh!!heheheehhe!!!
n x sngka plak haku bolh jawab dgan jaya nya solan log n logarthm smasa d exam ri tuw....
klu dulu time spm jmpa jew salan ur kat buku addmath gua yg trcinta ur sure gua halau kuar dari hdop nie punya!hahahahhaah!!!!
tp dah msok ipta jadi bolh buat plak soalan addmath ur!!!!!hehehehheheheheh!!!!!!!!!
yesss final ezam akmal(31oktber2010)!!!
so do the best nanti yew.........

4 comments:

payeen said...

gampang je! grrrr. *mati*

♥AQMAL♥ said...

tuw lah sangat gampang!!!payenn bukan mati dah mampoih sudh nie!!heheheheee

aLya said...

1/10..ok wat???hahaha
drp dapat kosong kan..hahaha
mase nie la nk mrase..

♥AQMAL♥ said...

hahahah!!!kan kan kan!!!!lecturer ckap sape yg dapat mrkah satu tuw soma nya markah kecian..sepatotnya markah kosong!!!!hahahahah!!!!!!!!!kelakar2x......susah2x!!!!hahahah

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket