like sampai lebam,if not aku cepuk kang

06 November 2010

boleh terima ke ta weyy?

next week birthday die
so aku dah mendapatkan keterangan beberapa pihak
so inilah di antara cadagan yang telah di cadangkan
ANtara manusia yg telah menolong aku dan mencadang kan aku hadiah2x nie ialah
aisyah,faliq,azie,faiz,maslida,masliza,
and ramai lagi lah mls nak type rmai-rmai!!
hahahaha!!!
and ini adalah keputusan aku!!!
aku just bg die Chocolate!!!!
boleh kan?????
harap die sudi lah kan even ta semahal mana pon an
faliq ckap asalkan iklas!!!!
kan Faliq Lajim kan??
hahahaha!!
btw thnksz semo!!!!!!!!!

7 comments:

tim said...

specifickan coklat tue..
mana tau dia suka makan coklat+kacang (codbury hazelnut) macam aku

::FAIZ FARISH:: said...

coklat pun ok.....

♥AQMAL♥ said...

tim: ohh ye kew??
faiz: huhuhuh!!kan?

Cik Nad said...

coklat pun dah sweet dah.. =)

faliq said...
This comment has been removed by the author.
faliq said...

betol..
ikhlas yg penting..
=)

♥AQMAL♥ said...

awesome!!hahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket