like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 November 2010

...


suke kau an tengok tajok mcm tuw!!!
hahahah!!!kan??geli plak aku rase!!
kau ingat kau diva !!!!
amboii amboii amboii
kata azwan ali!!!
(selamat tinggal dunia pondan)
kata aku
(selamat tinggal dunia perasan)
hahahaa
okey entry yg sebenarnye bawah nie
kadang-kadang kan aku rasa malu plak ngan diri aku nie!!
maurr tak malu!!!
kau tengok erk,,aku send msj kat owg..
tak balas. . .
okey aku hantar kat org lain plak
tak balas. . .
okey tak putus asa. . hantar msj kat orang lain plak!!
tak balas juga. . .
nasib lah aku antar msj mcm tuw!!
kalau aku hntar msj mcm nie!!


-,-
grrrr
hahahah kelakar bukan?
amek kau!!!cube bayang kan org yg kite hantar tuw tak balas??
-,-
sumpah malu tahap gaban kan???
ape tak malu??
tadew kemaluan apa!!
hahahhahhaha
omg nmpak sngat aku nie SYOK SENDIRI kalau hntar msj kat org,but org tuw ta layan !!!
HAHAHAHaaaa!!!!
so lepas nie jgn harap aku nak mulakan msj, , ,
agk nye kalau aku antar msj mcm nie an
agk nye die jawab ta?????
okey jawapan common dari u olls!!
kan?????????
dah taur sngat dah!!! ^^
mekasih tau!!!!hahhaa


16 comments:

♥amoy♥ said...

bie! syg miss youuu .
ilove youuuu !
HAHAAHHAHHA !
nakk ggur bulu azwan ali makkkkk ! ;D

::FAIZ FARISH:: said...

tajuk maha gempak kan

♥AQMAL♥ said...

hanis: jap azwan ali adew bulu kew??hahaha!!mcm tadew jew!!hhaaaa

♥AQMAL♥ said...

faiz:4sure lah!!hahahahah!!!!!

♥amoy♥ said...

tade bulu kew ?
taphe lhaa ,
ktew ade kan :p
*lucah doe ktew -,-'
HAHA !
blew na buad entry psal banner tuh ?
aww <3

♥AQMAL♥ said...

amboii ta saba kau an!!hahaa

tim said...

hahahahaha gila apa send mesej sayang bie segala tetiba kat orang hahaha

♥AQMAL♥ said...

tim : hah ah kan??hahha!!!tp bg aku biase jew!!hahahahahahha!!!!!! ^^

yaya said...

Bhaha. Sib baik kau tak send "bie miss you" tu dekat lelaki.

*aku tengah bayangkan apa laki buat bila dapat msg tersebut dari seorang laki lain.

♥AQMAL♥ said...

yaya:hahah!!actly aku tak kisah pon aku bg semo msj mcm ur!!tak kira laki kew pompuan!!!!hahahahah

faiz amir said...

ak msih ta phm . hahahhaha

Fakhrur Razi berkata said...

kau hantar kat laki ker perempuan?
hohoho

♥AQMAL♥ said...

faiz: ta pham sudah!!hahaa

♥AQMAL♥ said...

razi :dua dua aku blasah!!laki adew pompuan pon adew!!!!hahaaa

Afiefah Safieni said...

cuba hantar msg kt aku pulak..
^_^

♥AQMAL♥ said...

Afiefah Safieni : agk nie kene saman apa pas ur!!!!hahhaah ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket