like sampai lebam,if not aku cepuk kang

17 January 2014

meja lelaki, meja perempuan

tedia lama tak update :)

perbezaan antara meja pejabat lelaki vs meja perempuan :P

lelaki :
Dari first day jejak masuk office ada PC ada document dan file, bila dah ajal nak mati, meja lelaki tetap dengan PC, Document dan File. Habis kuat pun key chain kawan kasi pergi melancong, tu pun yang beli 10 dapat diskaun lol

perempuan:
Baru pergi interview dah berangan nak letak pasu bunga, ikan emas, bela hamster, origami, biskut gula, bantal peluk, bantal busuk, hishhh -.-" 
meja lelaki yang dulu

  meja lelaki yang sekarang
serabut seperti dahulu :P

dan inilah lelaki itu! hahahah

3 comments:

Ezy Loy said...

dh mmg sifat perempuan cenggitu.. meja pon nk cantek.. haha

Cik Embun said...

perempuan nak environment yg conducive... reduce pressure katanya.... hahaha

chegu zam said...

Oh meja mmg mcmtu, cuba tengok dekstop komputer, sape lagi bersih 'icon'nye

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket