like sampai lebam,if not aku cepuk kang

21 September 2010

donut pon jadi an!

Today Tuesday kan kan kan????
so secara automatik nya jam3 until jam5 sure kelas ko-ko an???
yeahhhh!!!!!
kelas koko ri nie blaja sal pertolongan cemas
lecturer arahkan buat ikatan pe benda tah(dah lupe nama ikatan ur)hahahahhaha
mengunakan kain lampin(pon lupa nama kain ur)hahahahhaha!!!!
ok x penting!!!yang penting die suroh buat DUNUT
ape kaitan pertolongan cemas ngan donut an???
sure dah salah anggap an korang nie!!!!
die bkan suroh masak donat sunguh2x!!!
hahhahahah
die suroh buat ikatan donat!!kelakar an nama die!!!
"ikatan donut"
guna kain lampin bayi plak ur!!!!hahahahahah!!!!!!!!!!
*sory saia xtaur pe name kejadah kain ur*
hahahhaha!!!!!!
tp ikatan ur lebih kurang bentok donut  lah that y name ikatan ur dinamakan ikatan
DONUT
cerite sal ikatan donut tapi pic ikatan satu pon tadew yg adew pic donut xhabis2x an!!!!!
taur ta nape??
coz lantak kat haku lah walawey!!!!!
hahahahahahha!!!!
sory2x kasa sudah!!!!hahahahah

hasil ikatan donut mcm nie lah lebih kurang,,siap adew merah2x agy,yg penting atas ikatan ur make sure adew bintang merah & bintang biru okey klu tdak ikatan ur ta menjadi faham!!!
hahahahha


2 comments:

Atsuko Ichirou said...

hahaa...
kalu ade ikatan yg colourful cm donat tu cm tu sumer nak jadik pesakit kot...huhuu

♥AQMAL♥ said...

kan kan kan!!!!!asal x guna donat jew tros gantikan ikatan ur an!!lagi senang!!!!hahahah semo owg lumba2x nak jadi pesakit!!!hahahhahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket