like sampai lebam,if not aku cepuk kang

22 September 2010

ramai nya yg jelous!

yahoooo!!!!!!!!yahoo messenger
wahh happy jew an haku nie hari nie.......
mane x nye hari nie 2kelas jew vavy...
kelas dari pkol 8 until 10..n then 10 until 11 break okey..conti.11 until 1.00 kelas drawing enginerring..
lepas habis jew kelas drawing.class science enginerring cancel okey!!
so happy lah weyyy boleh releks2x bongok!!!klu x smpai pkol 5petg kelas nye...
tertanye kan ape motif entry nie an???
motif nye saje nak bg korang jelous kat haku terutamanye mahasiswa n mahasiswi ipta.
coz haku taur bnyak kakak2 & awek2 yg cun dari ipta yg
 bace blog haku nie an*perasan nya haku*
abg2x pon adew??euu haku bukan gay
hahahahahhha
(biar lah haku nak perasan okey!!!hahahahha)
ouchh ipts pon boleh klu nak jelous,,ape budak kolah pon nak jelous ngan haku??
tunggu ape g jelous lah kamo secara BERJEMAAH lebih af-dhal!!!hahahha
wahh terima kasih,terima kasih atas kejelousan anda semuo okey!!
aku taur ramai sungguh yg jelous haku saat2x nie
hahahhahahahaha!!!!!!!!!!
okey!!lepas nie jgn adew manusia yg comment sebegini sudah
"wey aqmal haku dh bhenti lah study,dh menganggor pon kt umah nie hah,hapy nya haku"
"wey aqmal haku happy gile sbab kena buang dari study coz pointer haku rendah"
"wey aqmal pmohonan perbhentian aku dri study dh lulus,so esk aku dh mule x study best ny"
dalam hati haku yg x jujur : wah jelous nye haku kat manusia2x yg sedemikian rupa,,nak jugak nak jugak
okey karang haku jujur : *sory ckit haku banyak pon x jelous klu ito kau fikir boleh menjelous kan haku*
hhahahahahha
dah taur kan why haku happy??
so xrety2x agyk kew buat muke jelous ala2x cipan ur???hahahhahaha!!!!!
okey x penting!yang penting habis je class td haku mkn kfc okey heheehhe!!!!

pelahap mcm org gila babi lah bodoh!!!ark kasar kasar kasar ayat haku nie!!!hhahahaha
so conclusion dari post yg panjang bejela ini hanya lah untok membuat anda semua
jelous tahap cipan keguguran anak sulong nak mampos cikit agy nak mati okey!!!!!!!!!!!
hahahahhahah
so klu x jelous jugak pgy jew telan bahan kimia yg adew behampiran anda ur!!!!!
contoh nye:acid,alcohol(haram lah wey),rejoice,clorock,dan jugak brylcreem
kan senang x payah nyusah kan haku untok buat korang jelous kat haku bagai nak RAK nie!!!!!!
RAK okey bukan nya BERAK!!!
hahahahahhahahahahaha


6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

okla, bagi tak mengecewakan kau, aku jelez nak makan kfc tu je....

♥AQMAL♥ said...

arkk bengong lah kau faiz farish bin medam besar nie!!!hahahahaha!!jnji kau jelous!!!!hahahaa

payeen said...

aqmal. xjeles langsong ok. sebab. sebab. sebab. ari ni payin xde klas lgsong!!!!!!!! ha ha spe jeles skrg. keh keh keh

♥AQMAL♥ said...

arkkk payenn!!!!!tidakkkk!!!!!!!!!tidak sepatot nye u bg taur mcm tuw!!!hahahaah!!!!!arkk sape yg jelous karang nie???ouchh tidak d kenal pasti lah payeenn!!!!hahahahahhahaha!!!

Fakhrur Razi berkata said...

aiseh laki xle baca hape
hahaha aku xjeles
class kan lgik best
huahuahua

♥AQMAL♥ said...

Fakhrur Razi:hahahhaha!!!!gua xckap lah laki xleh bace..gua ckap gua str8 jew!!!huhuhuhhu!!!!!
so kpada sesiapa jew nak membece carotan haku nie d persilakan jew!!!hehehehhee

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket