like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 September 2010

gua ajak die kawin kali ke bape x taur

okey esk aku exam tp  haku dah bace buku yg tebal ito tp yg masok ckit jew,so aku amek keputusan bek ta payah bace jew!!hahaah!!okey esok agama sejam jew okey!!bace soalan tuw btol2x tau mal & jawab sebaik mungkin aw mal!!buat lah mcm mana pon asalkan koe boleh jawab exam esok..bwk masok nota dlam dewan exam pon boleh MY FRIEND*YA ALLAH korang semo boleh dgar SYAITAN besar ckap gilew lahh korang*



okey like always semo ito xpenting
yg penting ini
kisah cinta haku dan dye dlam tempoh 7thon sudah!!!walawey gua jiwang lah wey!!!!

Mal Ozil : u jom kawin nak???dlm hati haku*gua x nak antara kite adew kes buang bayi*woii mangkok aku ngan die xdew buat keje haram lah bongok saje jew terlintas dalam hati..gua masih suci bodoh.
Yatie :  serius kew u????okeyy jom jom...tp kawin pkai duit ape????duit PTPTN u erk????okey klu mcm ur kite cancel kawin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mal Ozil : dalam hati haku mane die nie taur haku nak kawin dgan die guna duit PTPTN nie!!!!!teros haku tersenyum sambil diam membisu seribu bicara hahahhhahh!!!!!!!!
Yatie : tuw lahh 7thon yg dulu nape xsimpan duit????klu x kite dah kawin okey anak2x kite chomel ape!!!!
Mal Ozil : gua diam n berangan bile ckap soal anak!!!!!!!!!!!!hahahhahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okey gua nak tunjuk ape gua berangan lepas kawin dengan yatie!!!!

ayah tercinta
+


ibu tercinta
=


abg LOng


abg nGah


anak kite berdua yg tercinta !!!!!

family kite besama!!!!!!!

okey besepah lagi gua berangan tapi haku x lah bengap n sangap,nak publish kat sini untok tontonan umum
hahahahahhaha!!!!!

11 comments:

Faiz.Zahadi said...

selamat pengantin baru!

_FifAh aZizAn_ said...

wkakaka!!
lwak2!!
mal!! jan lupa ajak den erkk g kenduri...
pkah skalik...ta ajak siap ag...
msak kurma nnti...lalalala

payeen said...

gatal bole x. ha ha. sme2. ^^

::FAIZ FARISH:: said...

Ur Funny.... Muka mak lain, bapak lain, anak lain.... mcm anak angkat... haha. But its a good Dream..........

♥AQMAL♥ said...

Faiz.Zahadi =gua x kawin agy lah!!!heheheheheh

_FifAh aZizAn_ = OKEY2X t aku ajak semua dtang okey...xlupe pkah!!!hehehehe

payeen = sekali sekale payeen...

::FAIZ FARISH = ank angkat????hahahahhahahahah!!!!comel kowt anak2x kmi..hehehhee

AZRIE said...

yeah. aku pun rasa mcm knal kau ni.

♥AQMAL♥ said...

ehhh ehh kau kenal aku??biar btol????heeeee

k y r a ™ said...

what ? HAHA ! since when neh abangg ?

♥AQMAL♥ said...

heheheheh!!!!!!!my cousen bersuara pulak!!!!hehhehhehehe!!!!

adrinaqamarina said...

haha. boleh tak ada abang long degan abang ngah. haha

♥AQMAL♥ said...

pon boleh

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket