like sampai lebam,if not aku cepuk kang

15 September 2010

victims


wey kenapa bnyak sangat nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mood:tekanan & fullstop!
xreti lahh nak buat semo!!!!!!!!!!!!
list of the assignment:
communication skill(Current issue)
science engineering(energy)
pendidikan islam(final test)
enginerring drawing(repeat test)
engineering survey(Practical test)

hahahahha!!!!ta saba haku nak tunggu 31 OCT 2010(final exam),nak menentukan haku nie naik sem!!!!after that,dlam bulan 12 mula lah semester ke2 bg aku!!!!yahoooo!!!!!lepas budak-budak second intake habis orentasi di MSK!!!!degar cite lagi bertambah semester lagi susah sukatan die!!!!!arrrkkk!!!tmbah2x mathematics enginerring & enginerring survey two!!!!n mybe adew syilibus baru iaitu AUTOCAD!!gile2x lah AUTOCAD susah yg teramat!!!time kolah menegah ri tuw cikgu saya tolong buat kan AUTOCAD untok saia coz haku xreti nak buat!!!!!hahahahhahahahhahahahhahahahhahahhahhahahahahahahahahhahahahahahahhhahahahahahhahaha




2 comments:

mr.syazwan said...

biasa la tu HIDUP sbg seorg MAHASISWA..

kannya MAHAGURU...

hahaha

selamat buat xsgment...

♥AQMAL♥ said...

hahhaha!!!!btol kew idop mahasiswa mcm nie????????bek jadi dak kolah jew!!!!!agy best!!!hahahahah!!!!!!ok ok thnksz!!!hahahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket