like sampai lebam,if not aku cepuk kang

14 October 2010

Penat bhai

ehhh korang!!!!!
rindu aku what?????
okey rindu jgn tipu!!!
lame an x update Backspace kan????
hehhehehe!!!sebok doe!!!!semalm jew tido pkol 3pg!!siap kan assignment....
nie baru balik kelas,,kelas buat mlm....
PENAT NYAH!!!!
hahahahha!!!
mengarot!hahhaha.....
erkkkk ehh pagi td adew subjek enginerring drawing....
hah jom lihat pic jom?????
ehh dah bace dah entry SI TOPEK?? sape tuw??
hahh nie lah orang nye..comel kan?????ngerrr
topek tengah khusuk buat drawing kowt!!!
kate nye buat rekaan rumah sewa!!!!
tengok lahh kemas kan???
aku rase mcm nak pgy koyak jew lukisan die urr!!!
hahahahha!!!!!!!tp klu aku koyak habis lah coz lukisan tuw lukisan kami besame!!!
final projek wok!!!
hahahahah!!!so mmg aku xdew keje doe time nie!!!!
aku hasot2x topek suroh xyah wat projet ur!!!!
yess die termakan hasotan aku!!!!!!
buktinye see......
snap pic okey!!!!!!
hahahahahhahah!!!
soryy mulot si baju koko terpaksa d tapis hahahah!!!!!!!!!
bengap btol die time tuw pgy ckap lucah!
nah ambik kau aku tutop mulot kau!!!!!!
sape suroh ckap lucah agy dengan aku!!!hahahha
klu aku bukak mulot die dah sah2x korang terkejot smbil terkentot
dengar die ckap..
so demi untuk tidak membusukkan blog aku nie dgan kentotkan anda saya tapis mulot die okey..

ehh korang nak taur x perbulan kami time nie????
xnak?????????
ape aku kisah aku cite gak???????
hahahahhaha
mal : wey topek aku chomel x????????
topek : kau x comel...Dalyla aku lagi comel lahh!!!
mal : opsss okey!!!!!!!!
Topek Dalyla kirim salam!!!!!!!

hahahahahahahahahah!!!!!!

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

gambar last, takleh blah...

♥AQMAL♥ said...

comel kan??hahhaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket