like sampai lebam,if not aku cepuk kang

15 October 2010

girl-girl,,boy-boy..n girlfield???

okeyy see comel x?????comel kan????hahahahha
si die nie makhluk peliharaan aku.........
ehh girl-girl jgn lah tengok mcm urr geron kowt!!!!!!
ouchh nama die girl-girl *aneh kan*
ahahahhahaha!!!!!!!
die nie sangat sombong n belagak!!!!!!!!
kalau nak tido jew mesti pergi dekat sofa,,katil x pon dalam almari xpon atas kereta bapak aku!!!!!
woiiii ingat doremon kew nak tido dalam amari!!!!!!!!!
haishhhh!!!
hahahah!!!!!memandang kan die rase diri die sangat comel
dia mengambil keputusan untuk tidak couple n mendekati mana2x jantan!!!!!!!
hahhaah kesian jantan-jantan d luar sana!!!
asal nak ngorat girl-girl jew,,,,girl-girl pgy cakar muke jantan-jantan urr!!!!
sory beb!hahhahahhahha!!!!!!
tengok time tido punye lah mengebat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adoyaii girl!!!!!!!!!belagak nak mampos!!!!!!!!
tp an try tengok si garfield nie...hahahha comel...
kalau lah si garfield ni ketok pintu umah aku n di minta untuk di bela!!!!!!
sumpah girl-girl akan di pinggirkan!!hahahhahah
woii girl-girl u jangan merajok aw!!!hahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!
takowt2x u merajok n sentap membawa hati yg luka plak!!!!
yew ark dah aku syg kat garfield maurr si girl xmerajok!!!!!
hahahahhahahah!!!!
sebenarnye girl-girl adew kembar...
tp kembar die dah mati!!!!!
kembar die name boy-boy!!!!!!!!!!!!!!!!
boy-boy dah mati lahh...........
sedeh kowt lihat saat kematian die ur.....
nagis jugak aku beb!!!!!!!
hahahahahahhaha!!!!!!!!!!
betapa sakit nye jasad bile nyawa kene tarik!!!!!!
adessssssssssss!!!!!!!
tape lah boy aku merelakan boy pergi!!!!
walaupon die lah insan paling manja dengan aku!!!!
sedehhhhh nye!!!!!
aku dah tanam mayat boy-boy belakang umah aku............
aku selimut kan die dengan kain sebelom aku tanam die....
nagis-nagis........
so sape-sape yg korek belakang umah aku tuw jmpa mayat!!!!
jgn di tegor okey!!!!!!
hahahahahahahahhahahahahahahahah!!!
n jgn mengatakan ito mayat seorang bayi!!!!!!
hahahahhahahahahahahha!!!!!!!!
itoo mayat sayang aku!!!!
BOY-BOY!!!

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

meletop nama kucing

mistarJ said...

Very cute cat!

:D

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket