like sampai lebam,if not aku cepuk kang

01 November 2010

baca aku kene romen!!

aku on9 fb mlm nie!!!
mehh sowang pompuan ur IM aku!!!
ouchh aku mmg xsuke IM!!
klu IM nie lah jadi nye!!
menyampah taurr!!!
tiba-tiba jak kasi no fon kat aku!!!!
euu hawt kah kamo nak bagi no kat aku nie??
hahhahhahhah!!!
aku tnye nape bg no fon nie????
die ckap saje jew nak msj!!!
(okeh  aku xberminat)
lepas jak bagi no fon tuw!die ajak aku msj!!!
hahahah!!!!!
mcm lah aku nak msj sngat!!!
hahahahah!!!!!!!!
aku ckap jah aku xnak!!!
huhuhuhuhu
aku ckap aku xnak msj!!die plak tnye aku majok kah??
hahahahah!!!!!!!!!
woii xmen lah majok2x neh meh!!!
aku ckap jahh!!
aku nie jenis x berminat sngat nak msj2x ngan owg xkenal nie!!
die pujok gak aku msj die!!!
hahahah!!!!!!
aku ckap jah aku mmg xberminat n
 aku xsuke bg nombor aku kat owg yg aku xkenal
hahhha!!!!!!!
pas urr die nak out dah!!!
aku ckap out ja lah!!!
hhahahhaa
aku pon dengan cepat ckap bye!!!
hahh!!(mls nak layan lama-lama)
tibe-tibe die kasi aku fly kiss!!!
MUAHH!!!!
ayokk die nie!!!!!!!!!!
aku pon
adesss kan jew lah!!!!!
lagi aku bertambah xsuke die tulis
"ok bye syg"
oii sape kau nak syg aku??
hahhaha!!!!!!
aku pon dah xnak layan aku pon type lah
"OK DAAA"
die reply
"SElamat malam syg huhuhuhu"
adessss!!!!!
aku xsuke lah jenis-jenis mcm nie!!!!!!!!
dgan owg kenal xpelah melebih coz aku pon melebih klu dengan owg aku kenal nie.
nie dengan aku xkenal ma ckop melebih plak adesss!!!!
aku xtaurr lah dah bape kali lah bnde2x nie jadi kat aku!!!!!
adesssss!!!

pesanan
YATIE!!!
aku rindu hang!!!!!
ehmmm!!!

4 comments:

zOeY zAu YaH said...

kamo glamor la tu haha..
zoeyzauyah.blogspot.com (pomote2) haha..

♥AQMAL♥ said...

hahah!!!oatot kah??yes i dah follow You

faliq said...

hahaa..2 la ko..

budak hadsome memamng mcm 2..hahaha..

♥AQMAL♥ said...

bnyak lah kau faliq!!hahahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket