like sampai lebam,if not aku cepuk kang

21 November 2010

bercampor baur mcm tett..

mcm-mcm jawapan aku dpat daripada korang kan dalam entry
teka-teki tuw!!sape yg tak teka n tak teki tuw meh click sini...
dah tuw korang teka yew!!hahah!!bukan saje-saje teka adew cerita sebalik pic tuw!!
nnti mal cerita kat u ols okey =)
korang tahu tak si kekasih hati aku tuw dah kawin??
sape??
alahh si elyana tuw??
catik kan die??grrr
ee jelous tau saya!!!!!
kalau korang nak tengok pic-pic kawin die korang tekan lah padew gambar di bawah


pesanan : semoga bahagia hendaknya.....
(entry ni mcm bunyi sedeh adew,jelous adew,happy adew,tak pelah bukan jodoh nak buat mcm mane kan??ehhmmm!!adesss) grrrrrrr!!hahah kelakar kau mal

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

wahwah..kuciwa kamo ya? haha

♥AQMAL♥ said...

akak 4sure lah kuciwa meraung2x sudah!!hahahaaa

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket