like sampai lebam,if not aku cepuk kang

16 November 2010

Faiz Amir

omg!!!!
okey!!!!!!keje aku mmg bukan lain promote blog owg kan??
hhahhahah!!!
tp suke hati aku lah dah blog aku nyah oii
ehh kawan3 adew sorang lagi yg bergelar manusia telah pon terjeremos dalam dunia pelacoran nie!!!
hahahahahhahha
gile kau nyahh dunia pelacuran!!!ingat ini blog untuk melepaskan nafsu kau kew??hahah
tadew lah adew sorang lagi BFF ak nie baru melompat ke dunia blog nie
faiz amir!!!!
wey ney raya korban lah bukan nye raya aidilfitri !!
nak kene saman kew hah
hahahhaha!!!!
ape yg aku minat kat blog die nie adelah
taraaaaaaa(gaya kejutan gitu)
tengok lah dekat blog die adew muke BFF die lah!!!
muke aku lah tuw yg baju biru tuw ^^
heeeeeee!!!
der kau buang gmbar smart aku!!aku buang entry nie!!!hha
korang follow lah blog besties aku nie
korang click SINI untok dapatkan link blog die
dah dapat link die follow lah yew jgn nak simpan celah bontot kau!!
grrrrrr


2 comments:

faiz amir said...

hahaha . kaw mmng terhebad der . grr

♥AQMAL♥ said...

ohh no hal faiz ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket