like sampai lebam,if not aku cepuk kang

06 November 2010

gila!

ahh budak nie buat aku angin!!!!
die tnye nape ta balas?
aku jawab malas!!!!!!!
die nak out die bagi ayat bodoh dekat atas urr!!!!!
aku teros maki die!!!!!siap-siap!!!!
hahahahahhahah!!!
lepas urr teros aku remove die jd friends aku!!!!!
so
jgn buka-bukan dengan aku!!!!!!!!!!!

p/s:hang ur dah lah tadew pic langsong,dok kacau aku setiap masa!!!!!buat2x hang ur laki!!!!!!woiii aku bukan mcm hg lah!!!!letak jew nama pompuan pas ur kacau aku!!!!!!


6 comments:

_FifAh aZizAn_ said...

wowww!!!!!!!
cam konai jak WILL d sbelah uh...
wkakaka.... will uh kaco ag gak ka?
hak3...sian....ishh!! sal gatai r minah uh..?? syg2 ngn ag...yatie jles stg..ngeh3....dia bekonan kat ang la uh....haha

Siti said...

rilek ar.. jgn emo².. entah² dia mmg saje nak bergurau ngn ko.. takkan sampai nak remove jd friend kot? heh, think positif k? ;)

p/s: jgn marah kat aku plak eh? ;p

♥AQMAL♥ said...

fifah will : mmg ang pon!!grrr!!!tuw lah pasal kacau aku ja!!grr
siti : no biggie('',)hahaha

faliq said...

jngan layan je orng mcm nie beb...

♥AQMAL♥ said...

tp org mcm nie selalu sngat kacau aku beb

lolypop gurl said...

hahahahaha...kelakar la ko nie...bkan ko yg ngorat gurl tpi gurl lak ngorat ko..lwk2...hahahah

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket