like sampai lebam,if not aku cepuk kang

06 November 2010

periksa adew bulu ke ta!hahaha

ouchh toh Stadium negeri kelahiran aku toh
stadium negeri pulau-pinang!!
awesome kan!!grrrrr!!!!!!
actly pic nie d snap dalam kereta jak!!!
ohh saya pergi jom heboh lah hari nie!!!
mmg dress-up budak2x penang pon hebat kan!!!
budak kedah jew ta brape nak hebat.....
ahh smpai kat satu gerai nie..
diowg buat competition menari kowt!!!
tup-tup adew pasangan gay nie msok competition urr!!!!!
euuu menari siap pegang-pegang bontot!!!!
over nak mampos!!!!hahahahahaha!!!!!
tp hidop diowg biarlah kan!!!!!
after that jmpa tomok!!!
memndangkan dulu aku hate tomok..
after jmpa tadi aku lagi bertambah hate kau tomok!!!!!
dlm tv semo nak smart,semo nak hensem kan!!!
bile depan mata aku sendri!!!
ohhh bertambah FAKE nye kau!!!

p/s: kalau hangout dekat pulau-pinang urr jgn suka-suka nak tegor pompuan..silap2x tegor nyah mcm kawan aku!!!!hahahha!!sebelom urr periksa kaki diowg adew bulu ke ta,klu tadew bulu,,oke boleh tegor,,hahahahah

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

haha, kene periksa bulu kaki..... silap2 kene sepak...

♥AQMAL♥ said...

ehh berani kew die depak kite!!haha

cik elmo said...

haha .law tanak kene sepakk .mintakk izinn duluuu .HAHA

♥AQMAL♥ said...

awesome!!!!hahahah!!ehh dapat kew klau mnx izin??hahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket