like sampai lebam,if not aku cepuk kang

20 November 2010

hey berita baru you all ! ! !

yuhoooooo u all!!!!
hahahahhahah!!!!!!!!!!!!!
amboi..amboii amboii!!!!!!!!!!
(aku dah terpengaroh dengan azwan ali dik kerana idin yg sengal)
grrrrr!!!cantik kau???cantikk lah!!!!
kalah kak nita kau!!!amboii kak ogy!!meletop!!
hahahahah!!!
okey mal nak story mory kat u all!!
kat blog mal nie adew gadjet baru u all!!!
(amboii meletop blog kau mall)
(jelous nyah)
hahahahahahahhhhaha
kan???cantik ta???cantik lah!!!
(mal tanye mal jawab u all)
hahahahhhaha
grrrr ehh kalau u all click kat name-name dlam box tuw teroz tau msok dalam bloq diowg
hebat ta???hebat lah!!!
hahahahahahahha!!!
okey lah mal nak tnye nie??sape nak name die masok dalam box tuw cakap kat mal tau!!!
mal akan pertimbangkan 
kalau u all baek dengan mal,,why not kan??
yg name-name dlm box tuw semo hot-hot tau!!
ehh howt ke korang???
grrrrrr okey lah ta ta ti ti tu tu u all!!!!!!!
hahahahahahhahahhahah!!!!

14 comments:

♥amoy♥ said...

adesss . owg da gune mnde tuh lame daa makk oiiii ,
yg pntg name nyah ade ,
aww
tenkiuuuu .
ily lhaa <3

♥AQMAL♥ said...

bongek kau!!hahhaha!!nape tegor kat sini!!malu lah aku!!adessssss!!hahahahah!!!yew lah nnti ta tarok nape kau nyah kau majok plak ngan mak!!!!hahahaa

tim said...

i tak rasa i layak masuk dalam list
hahahaha

♥AQMAL♥ said...

heeee nnti i msok kan You dlm list okey!!!!! ^^

♥amoy♥ said...

hahaha . makk ! kwn kaw ta follow pown aq ,nih aq naa mengamukk nih
hahahaha .da lhaa aq mnx ttle lguw blog kaw ,
cmpay skrg ta bggy
aishh -,-

::FAIZ FARISH:: said...

eh ada Nama Faiz... hehehehe.
Aku suka lagu blog kau

Fakhrur Razi berkata said...

aah cantik oh
hahahaha

♥AQMAL♥ said...

amoy : ehhh mlm nie aku bg taur ^^

♥AQMAL♥ said...

farish:ehh kau farish lah bukan faiz ^^ grrrrr

♥AQMAL♥ said...

razi : hahaha kan?

Miraluna Zaini said...

HAHA! yolaa nyah ! =))

, ouh dude! heyy, can you help me? u know what, i love this song. but i tatao lgsg pape info sal lagu ni. first time dengar. pelik tak?

if i nak dgar lagu ni, kene la pegi kat blog u. HAHA! almost two days da.

so, i need ur help. just want to know, title and penyanyi je. nak download. please please please (^_^)v

TQ aqmal .

♥AQMAL♥ said...

ohh memndangkan bnyak sngat an pemintaan nak taur ape tajok lagu nie i jawab yew u ols!!!
4 u ols information
lagu ape yg i pasang kat blog ni
is lagu Kelly_Clarkson
that the title "Long_Shot" mybe lah!!
i pon tak bape tahu ^^. . .
u ols try cari tengok!!!

Miraluna Zaini said...

, ouh , thanks ya aqmal ^^

♥AQMAL♥ said...

aw same-same-same aw.. .
M I R A L U N A

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket