like sampai lebam,if not aku cepuk kang

19 November 2010

jgn smpai aku benci pompuan

what the fuck plak aku tegor sorg pompuan ni..
die buat ayat pasrah ape tah!!die ckap sape pon tanak ajar die buat print scrin
so aku pon tegor lah aku nak tolong!!!
boleh ke die ckap matiiiiiiiii
aku mmg panas dah!!!aku ckap aku nak tolong ikls nie!!!tanak sudah!!
die jawab mcm mane???
so aku tnye nak ajar kat wall kew kat im??
dengan sombong n bongkak nye die jawab 
(ta layan im)
(weyy aku pon ta layan im tp klu aku nak ajar kau aku kene im)
wey aku tnye jew lah!aku pon ta ingin lah nak im kau wanita!!
so aku ajar lah die even die belagak pon
lepas tuw die ckap ta bolh lah ape lah bnyak songeh btol
teros aku balas
actually aku mmg dah ta mo ajar budak belagak dah!!!

pesanan : ehh wanita,, actually wanita jgn nak perasan tau yg saye nie nak sngat tegor  wanita td. . . saya just kesian lah tengok wanita tak habis2x minta simpati kat org ! ! ! bile dah adew org simpati wanita buat mcm nie kan??smpai mati aku ta mo tegor dah org mcm tuw kat fb! ! !sumpah tamparan hebat bila aku tegor wanita belagak! ! !jgn smpai aku benci pompuan!!

13 comments:

L Y N said...

woh... dahsyat.. rilek ah.
x semua pmpuan mcm tu k ^_^

♥AQMAL♥ said...

ohh meksih aw ^^

tim said...

mak haih..sombong nak mamposs tu perempuan

Fakhrur Razi berkata said...

hak2
kesian ckgu dia ;D

♥AQMAL♥ said...

tim: memang nsib kitak jak hari nie ^^
Fakhrur:nyesal plak jadi cikgu td ^^ grr

fara said...

ishh --' saba je okiey ?
campak je pomp uu katt laut :D

♥AQMAL♥ said...

fara: heeeee tak perlu lah ^^ kejam kowt. . .

fara said...

haha :D da uu sombong sgt . grr --' hee :)

♥AQMAL♥ said...

hahahah!!kan???mls sembng ngan owg mcm ur!hhahahhaah

manggosteen said...

mal..
aku rasa awek tu cun la..
ahahaha

♥AQMAL♥ said...

how come you cun!!hahahah!!!ta rese pon die cun!!hahahah!!! grrr

maksu zerra said...

ahaa...
ta sume pompuan cmtuh yer...
harap maklum...ahaha..
peace..jgn mrh2...

♥AQMAL♥ said...

haahaha!!ye kew????grr
tak pe ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket