like sampai lebam,if not aku cepuk kang

19 November 2010

!!kau suke kan aku sedeh!!

السلام عليكم ورحمة الله
tetibe plak mlm nie aku sedeh sngat!!!!
bile aku sedeh dlam kepala otak aku nie mmg tadew sape lagi
mesti si
yatie binti subari
and
faiz bin amir
 faiz ohh faiz mane kau hah???aku perlukan kau saat nie =( 
kau jew lah yg bolh aku cari n buat aku senyum coz aku ta bolh cari yatie. . . 
kalau aku carie yatie hanya buat aku sakit hatie. . .
sory semua terutama si faliq lajim n azie coz aku ajak korang sembang last2x aku yg stop sembang n sorry
 kalau mlm nie perangai aku pelik sangat. . . 

2 comments:

faiz amir said...

oit2 . asl der ? cte2 meyhh cnie .sory smlm ak tydo awal . penat2

♥AQMAL♥ said...

huuuu mekasih yew!!!dah lupe semo tu

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket