like sampai lebam,if not aku cepuk kang

18 November 2010

budak bndar ta minom kopi okey

ouchh hari ni pagi2 dah kene balik kmpong!!
kmpong dekat penaga pulau pinang!!
time mak aku gerak tuw mmg sumpah mata nie ta boleh bukak
dah macm adew tong gas 10 bijik kat mate nie!!!!
adesssssssssss!!!!
sampai jew umh kenduri huh penat buat keje
acehh bajet jew aku nie aku ta buat ape-ape pon
aku tengok jew owg buat keje!!!hahhaha
pas ur join ngan pakcik-pakcik tua!!!
sumpah aku hate pakcik2x ur!!hahahahahhaha
sory pakcik to say i hate korang!!!
sorg pakcik yg agk mulot celupar pelawa KOPI kat aku!!
pak cik tua ckap
 "haii budak bndar ta minom KOPI kowt"
hati aku ckap
"dah taur budak bandar ta minom KOPI yg kau bg KOPI lg apekah"
sambil mulot aku yg berpura-pura nak sedap kan hati org tua tuw ckap "ehh tadew lah minom lah"dengan melemparkan senyuman yg sumpah ta iklas okey!!!
hahahahahahahhaha!!!!!
n then aku pon minom lah air yg aku anggap sebagai racon tuw!!
eeee nak tarkeluar ank tekak aku nie hah!!!
adesssssss
agk lame gak lah aku dok kat kenduri tuw!!!
omg bosan gile aku time tuw!!!lepas tuw aku ikowt mak ngan aku balik umah die!!!
aku tinggal abg n mak aku kat umah kenduri tuw!!hahahaha!!!!!!!!
aku mmg kejam ta taur lagi kew??grrrr
aktiviti aku  dalam perjalanan ke umah mak ngan aku??
hahahahhaha!!!!!!ini dia!!
tangkap gmbar!!!!
pak ngah aku yg sebok drive kreta kat sebelah tuw senyum  jew
hahahhahahahahha!!!
hobi lah pak ngah ^^
hahhahhahahaha!!!

pertanyaan : mesti kew adew org ketiga belakang tuw??heeee

5 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha ap lah pokcik tuh
org bndar xminum kopi
depa minum starbuck
old town white coffee
hak2

♥AQMAL♥ said...

hah aku bg pakcik2x tuw air starbuck and
old town white coffee teros ta minom diowg tuw kowt!!hahahhaa

faiz amir said...

hahaha . der org mkn kacip fatimah . bru terngkt . hahahha .

♥amoy♥ said...

minum KOPI JANTAN lerrr bru gempakkk !
hahaha . macho daa :)

♥AQMAL♥ said...

mcm2x komment korang kan ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket