like sampai lebam,if not aku cepuk kang

26 November 2010

i jatoh tangga?adesss


omg
actually i nak buat entry nie lame dah!!!!
cewahhh!!!tp mase jew yg tak berapa nak mengizinkan!!
ohh yeahh!!
malam semalm dlam pkol 4pagi mybe!!i tak bolh tido !!!
sumpah i guling-guling atas tilam sorg-sorg pagi semlm!!
gile kowt mmg bosan aku tahap gabai lah!!
aku pon tak taurr nak buat ape!!
so i selak lah!!!woii bukan selak kain pelikat!!
i tak pkai kain lah!!i pkai suar!!!!hahha!!!
tadew lah i selak contacts name dlam fon i!!
smpai jew dekat hurof N adew satu name nie terkeluar menonjol kan diri
name yg tercatat dlm fon i tuw "NAZATUL" Ohh myyy GG!!!
i mmg tadew teringat sape dah!! i just teringat kat sorang hamba ALLAH nie jew!!

hah pemilik pic di ats name die NAZATUL!! i teringat kat die time i golek-golek mlm smlam!!
actually,u olls i tak taur sape pnye nombor dlam contacts name fon i tuw!!
yg pasti name die NAZATUL!!
Nad sumpah i teringat kat yOu time tuw!!
adesssss!!!!
u olls agak aku nie dah
FALL IN LOVE kew dengan pemilik pic di ats erk??
(korang mesti gelak kat aku kan)
(temasok lah si nad yg karang nie tngah bace bende alah nie)
hahaha
hari tuw i janji ngan die nak blaje die cornetto!!!
so i pon bg lah pic yg ats tue kat die
dengan ayat
and nad balas
hahahahahhahah!!!!
kan kami sangat gila bersama!!!
so
aku nak tenye kat u Olls semo and termasok Nad lah!!!
ape maksod kejadian nie ar??
jawablah pleass!!

8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Baru Prasan Bibir ikan laga kau dlm gmbr tu... hehehe

http://faizfarish.blogspot.com/

♥AQMAL♥ said...

faiz:hahahah!!!!!!kan!!!!td tak erk??hahaa

Nazatul Fatiha Musa, said...

OMG. This is for real? Sangat nak tergelak HAHAHAHAHAAHAHA :D

♥AQMAL♥ said...

hahahhahah!!! gelak lah puas3!!hahaha!!!so u olls nie lah nazatul!!!!hahaha

tim said...

nazatul comel..!!

nAzmiN said...
This comment has been removed by the author.
nAzmiN said...

owhh okeyy..
cinta baru!
hahahahaha..
*nmpk ta kene mngene dye?tade eihh..ok

♥AQMAL♥ said...

adik: heeeeeeeeee ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket