like sampai lebam,if not aku cepuk kang

27 November 2010

percalon wife!!sape nak?


agak-agak adew kew gurl nak amek aku jd husband diowg??
kalau nak sila senyum!!!(hahahah)
-_____-''
(ank tiri aku)
amboii kau!!!senyum panjang noh!!
ehh u olls nak erk jadi wife aku???
ehh
u olls terpikir ta yg i nie nak kew jd husband u olls??
hahahahah!!!
kalau You olls berani tanggong resiko why not kan??haha!!
resiko ape???
adessss!!!!!!!!!
u olls penah terbaca an cite pasal i
 goreng telor lembik
i goreng nasi masin!!!!
and yg terbaru i buat tdi!!!
goreng ikan hangus!!!!!
omg!!!
sumpah hangus wey!!!!
aku tinggal ank-ank ikan aku tuw dlam kuali dengan minyak yg agk panas!!
hahahaha
sementara ikan-ikan aku tuw masak,aku pgi depan tengok tv!!
(adk-adik luar sane jgn tiru abg akmal nah)
kene plak time aku tengok tv adew cite pasal mamat cornetto!!
ehmm bukan mamat cornetto yg baru nak jadi duta tuw hah!!
nie mamat cornetto yg betol2 pnya okey!!
tak caya tekan button yg kat bawah nie tengok!!

hahahah!!!sumpah ramai yg nak tergelak dan nak termuntah kan!!!
hahahahhahahah!!!
adesss
tp tak pelah demi tak mengecewakan u olls semua i letak betol nah pic mamat cornetto tuw
hahah!!suke korang kan!!!!!!!!
aku tengok cite die lah smpai ikan aku hangus tuw!!
bongek pnya rancangan!!!
tp perasan ta aku dari semlam bercerita pasal cornetto nie!!
haishhhh!!nmpak nye si akmal nie betol-betol serius
 nak jadi duta aiskrim cornetto nie!!
hahahhhah!!!!!!!!!
tp hakikatnye dalam entry kali nie aku just nak tnye sape nak jadi 
wife
aku angkat tangan
hahahahahahah!!!!!!!!

15 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

memula, aku nak rekemen anak makcik aku yg cantik macam Nasha Aziz tu utk kau, tapi bila baca entri ni... hm tak jadikla....

Kisah Lucu Ke Lucah

~naddy~ said...

haha !! lawak r.. wife u? hoho

♥AQMAL♥ said...

faiz: hhaha!!faiz!!!haha!!ape kah!!!!lucu lah!!!!!hahhha!!tak lucah pon!!!aku goreng ikan kembong kat dapor smpiat hangus!!adessss

♥AQMAL♥ said...

~naddy~ : hah!!yew lah wife i nak kew??heeee

tim said...

aku tak kelik mamat cornetto tu coz aku tau konfem gambar ko kan?
hahahaha

♥AQMAL♥ said...

tim:kelakar lah kau nie!!!hahaha!!!mcm taur jew kan!!alahh mcm lah dekat dashboard kau tak leh tengok pic aku tuw!!hahahahahah ^^ grrr

tim said...

hahahaha sengal lah lu....!!!!!
yelah yelah..ko hensemlah hahahaha

aiN_myRa said...

ahahaha..kelaka la ko..

♥AQMAL♥ said...

tim: hahah!!!org pertama ckap aku hesem hahah!!!

♥AQMAL♥ said...

ain: hahahaha!!!mcm tak kelakar jew rase diri aku nie hah

Fakhrur Razi berkata said...

kau kena cari wife yg pandai memasak cepat
hahaha

aku pun kdg2 masak mcm tuh
maggi je la kot
selalu maggi akan bertambah kebesarannya

♥AQMAL♥ said...

razi:same lah kdg2 magi aku pon jdi besa!!!!haha lmbik plak ur!!!!haha

♥amoy♥ said...

kaw mmg da gedikk naa kwen kew mal ?
adesss , sbaa jea lhaa yea !
ad jdoh ta kemana ,
:p
*ayat kemaihhhh <3

♥AQMAL♥ said...

aku dah besa bolh kawin dah!!hahahah!!!!!!!!

lolypop gurl said...

spe jdi wife u alamat nyerp msuk hospital tiap2 ari la...hahahahahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket