like sampai lebam,if not aku cepuk kang

14 November 2010

kau howt nyah!!!

okey sekarng nie aku rase nak story lucah kat luw semo!!!
acehhh senyum kambing kau an bile dengar aku ak buat story lucah nie
ahahah!!!
bese lah otak kau an otak lucah mcm aku,so aku taur sngat lah!!
hahaaaa
tp tadew lah lucah sngat pon!!!
permulaan lucah bermula dari sini
ohh yeahh baby!!!
gila geli aku buat ayat "ohh yeahh baby"nie
hahah!!!!
aku buat status yg entah ape-ape tah kat fb urr!!!!
last-last sorg ank ikan aku nie msok dlm status aku tuw!!!
hahahahaha
name die Amoy ape tah bace lah sendri!!!hahahaha
amboii aii ank ikan aku nie!!!!
boleh kew kau comment pasal entry
kat fb nie!!!!!!!
hhahah!!!!
malu makkkk nyahh oi!!!!!!
hahahahah!!!
even 
kami kenal dah lama!!!!!
tmbah plak otak aku dengan die nie tak berape nak bgoz kan!!!!!
hahahhaha!!!!
lagi lah!!!!!!!
kau nak tengok lagi ta????
jap aku tunjuk nah!!
kau mmg hot nyah!!!!
ape tak howt nye!!!!!!!!!
kau kuar kan link blog kau kat fb aku!!!!
 kau nak kene saman dengan makk kew nyah!!!!
hahahahahhaha!!!!!!!!!
mampu kew kau bayar saman aku nie hah!!!
hahahaha!!!!!
kau keje ngan aku pon aku tak bayar kau gaji tinggi nyah oii!!!
hahahhahaa
nyah tuw ckap blog aku cntik and meletop!!!
ohh nyah aku sayang hang nyah!!!!!!
maurr tak meletop
ini makk nyah oii!!!!
4sure lah meletop!!!
hot gitu!!!!!
hahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!
nak bandingkan banner blog kau dengan blog aku 
mmg lah banner blog kau cantik nyah oi!!!
korang tengok nie..
cantik kan????
tp kau try tengok nie nyah
hahhahaha lagi cantik kan!!!
hahahah!!!
jgn perasan lah nyah aku nak puji banner kau tuw!!!
hahahahahah!!!!
tp aku rase nak puji kau jugak lah hanis
coz blog kau mmg kurang ajar dengan org yg lebih tua pade kau
nape kau tengok nie
OMG blog kau maki aku!!!!!!
hahahhaa
heyy kau ingat kau sape nak bagi kaki kat muke owh yg hawt mcm aku nie!!
hahahahahahahhha!!!!!!!!
okehh lah die nie cun lah jugak!!!!!!
tengok lah pic die..
 cun kan??
hahah!!!!
korang nak kenal die korang cari jew lah die sendiri jgn nak cari aku!!!
hahahaha
nah nie aku bg alamat
facebook
die!!!!!!!!!!!!!
n alamat
blog 
die yg konon-konon meletop gitu!!!!!!
hahahahahahah!!!!!!!!!!

p/s : panjang aku buat entry pasal ank ikan aku nie hah !!!!hahhahahahhahahahahhahaha!!!!!!!

2 comments:

xiera said...

ape pnjang naw entry hg kali ni.
ponin aku mmbce nye.. adehh.
=.="

♥amoy♥ said...

iloveyouu kaw makkkkkkkkkkkkk !
meletop !
HAHA

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket