like sampai lebam,if not aku cepuk kang

11 November 2010

teloq aku qosak weyy

ohh memandang kan current city aku utara so aku ingat nak uat entry 
versi utara boleh kan hahahah

(telor aku rosak )
okey
itu versi selatan kowt tp kalau versi utara
(teloq aku qosak)
hahhahah!!!!!
yess teloq aku qosak weyy!!!!!!!!
tak tadi aku masak nasi gorenq!!!!yeahh pnya lah masin!!
tp an boleh d telan lagi lah!!!!
after masak nasi goreng!!!aku masak teloq!!!
hang tau tak aku letak kuali atas dapoq!!!
aku buka api!!!
aku letak minyak!!!
aku tak tunggu minyak urr panas teqoh aku letak teloq aku nie hah!!!!
hahahahahahhahh!!!
gila hampa!!!!aku tengok teloq aku tuw sedeh jew dalam kuali ur!!!!
hahahhahaha
lembeq teqoh aku tengok teloq aku urr!!!!!
aku nak kalih teloq aku tuw last2x hancoq dalam kuali wey!!!
hahahahahah!!!!!!
tp aku tak putos asa!!!!!teloq kan ada dua bijik??
so aku nak heqan apa aku masak lah sebijik lagi teloq yg aku ada urr
!!!!hhahahahah!!!!!
teloq aku yg kedua tuw alhamdulilah 
cantik,,beqesih,lincin,,
hahaaha!!!!
dalam menikmati teloq-teloq aku tuw tiba-tiba aku gigit kulit teloq
!!!haqam jadah toi!!!
sek bek aku basoh teloq aku ur!!!!!
hahahahaahha!!!!!!!

kesimpulannya!!!!
korang basoh teloq aw!!kalau jd mcm aku selamat lah sikit an
ehh ini bukan cite pasal teloq aku aw!!
nie pasai teloq ayam!!!hahaha!!!
okk daaa!!!!!!
!!!hahahahahahha!!!

2 comments:

faliq said...

hhahhaa..teloq bubuh kicap..hahahaa

♥AQMAL♥ said...

faliq : eee tak sedap lah <3

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket