like sampai lebam,if not aku cepuk kang

25 November 2010

ohhh nooooo!!!!!!


ohh noooo!!!!!!
kenapa aku blogwalking blog org jew diowg bercerita pasal result
omg!!!
aku ingat result aku jew nak kuar esok!!!
padahal bersepah-sepah lagi kawan blog aku yg nak dapat result esok!!
yaa ampon!!!
harap berjalan dengan lancar lah esok time bukak portal pelajar tuw!!
adesss!!!!!!!!!!!!
sumpah otak aku bercelaru karang nie pkir pasal result final aku tuw!!
hahahaha!!!!!
so jalan penyelesaian nya!!
aku blogwalking blog u oll lah!!!!
bace entry-entry yg agk kelakar u oll tuw ^^

2 comments:

mr.syazwan said...

lepas tua result share2 ler..

kalau elok leh mkn besar..

haha

gud luck ye

♥AQMAL♥ said...

wan:okey2!!!!heeeee!!wish me luck yeahh!!

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket