like sampai lebam,if not aku cepuk kang

25 November 2010

penat cek!!

friend requests

omg td aku mulakan proses app friend requests fb
sngat lah benci nak tekan button confirm tuw!!
tp tak pe diri anda sungoh bermakna aku app jugak u olls!!
dh aku app sorg pon ta tegor aku!!2org jew tegor aku!!!
hahahah!!mekasih aje lah ^^
u olls nak bace enty yg menrangkan siapa gay u olls 
pesanan: ehh entry ini percubaan pertama mal auto publish okey

6 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

Jap sebelum ak bangga
aku puji kau dulu
kau mmg famous lah
hahaha

thx a lot
terharu aku..
xD

ps: bgus hape ad kwn byk
pelik ramai org suka sgt delete2 kwn =.="
memenatkan sahaja

faiz amir said...

poyo la kaw nie . 2 pown na tyng ke ? hahhaah

♥AQMAL♥ said...

razi: ohh yeahhh! ! !

faiz bin amir : -,-

Azie :) said...

Haha , kwn akuw pon ad :D

♥AQMAL♥ said...

azie: yew kew??hahahah!!!suroh die tenggok blog aku nie hah!!!ckap kat die dah add tegor lah!!!hahaaaa

Azie :) said...

Haha , akn datang akuw ckp :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket