like sampai lebam,if not aku cepuk kang

22 November 2010

''O.K.B''

       pg td my cell phone i bunyi
tengok my friend call
terkejot jugak aku!!!tak penah call aku tibe-tibe call aku!!
last call aku time birthday dia!!!
(HAPPY birthday nazz)
ta dan nak angkat lagu mizz nina i dah behenti!!
hahahaha kantoi lah i pkai lagu miss nina kan u olss
hahaha
noh ujan jngan marah nah!!
nnti kita setel kat luar nah!!
hahahahhaaa!!
klu lagu miss nina aku tuw behenti
omg mmg free-free lah teros masok inbox aku kan naz!!!
hahahha!!!
(rasekan lah)
(aku aktifkan inbox lah,kadang-kadang aku tutop cell phone)
biar org inbox jew!!!
hahahhahaha!!!
aku ingat call aku pasal kucing die nak beranak
rupa-rupanya pasal duit!!
ohh korang mesti tertnya kan??
kami nie along kah??ceti haram kah??
berbincang pasl duit nie
hahahah!!!!!!
tadew lah actully kami nie OKB
"Orang Kaya Baru"
nak taur cerita selanjutnye click pic di bawah bebeh 
dah tuw baru taur ape yg kami bual kan u olls!!!!!!!!

pesanan buat naz yg lain jgn baca hahahahha : 
wey aku dulu amek jew duit kerajaan bagi kita tuw!!!bgi kew???hahah!!yang adooo!!!!!!!tp klu ta amek duit tuw ta silap aku kena hntar balik kowt cet beribu tuw. . . pepepon selamat berbelanja duit tuw aw!!!dapat kat aku mmg sat jew duit tuw habis!!hahah!!!!!


4 comments:

tim said...

dh lama tak rsa jadi OKB..

♥AQMAL♥ said...

kenape skrg OKL kew??grr

Ain Atika Zailani said...

i OKU...HIHII...

♥AQMAL♥ said...

Ain Atika Zailani :agk2 lah You OKU!!hahah omg i lupe Orang Kuat Usaha ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket