like sampai lebam,if not aku cepuk kang

22 November 2010

jawapan

omg!!!!!awwww!!!!
asalamualaikum (=.=)
heeeeee!!!!!
ok before it u ollss see lah pic di bwah
tarrraaa!!!pic nie adew dalam entry u-ols-teka-tau
memang banyak sngat feedback from u oll!!!
lebih daripada 4juta jawapan aku dapat
hahahahhaha
omg nmpak sngat aku tipu terang2 kan??
just 4jwpan jew pon aku dpat!!!!!
hahahahah!!!!
sedehh tol!!!!!
yew lah competition tak berbayar kan??
try aku buat competition berbayar!!!!
hadiah die plak!!
banglo 5tingkat,pakej percutian,wang tunai,petrol setahon..
sumpah semua owg teka kan??
how come You!!!!!!!!hahahahah!!!
same lah mcm aku pon!!!!
kelakar kowt jawapan korang tuw!!
adew kate garu pala kuar kutu lah
(heloo i tadew kutu lah)hahahah,
adew kate sesad jalan lah!!hahaha!!
ada kata nek basikal pkai helmet lah!!
adesss!!!kelakr kowt!!paling kelakar part kutu??mybe kowt dlm gmbar tuw mcm menerangkan kutu sedang bertaburan sekelian alam kan??hahahha!!!
tadew lah!!jwapan sebenarnye ialah
"si mal ni bawak moto,time tuw aku pkai helmet,heloo org tadew lesen mmg pkai helmet okey coz nak kaborkan mata cik polis hahahahaha!!tengah khusyuk drive moto kepala aku tuw terasa gatal yg teramat sangat. . .omg aku try sumbat tangan msok helmet tak muat beb mybe kepala aku nie besar sangat kowt hahahah!!tmbh plak tngan mcm tngan gajah. . .dah tak tahan gatal nie!!!dengan nekadnye aku pandang kiri pandang kanan tadew org!!aku ambil keputusan untok ketok ketok helmet aku pkai tu!!gile berdengung aku rase time ketuk tuw!!ta caye??amek helmet karang n pkai pas ur ketok ketok tengok. . .rase lah ape yg aku rase!!!hahahahha!!!!time ketuk tuw aku buat muka selamba badak jew!!!beratos-ratos kali aku ketok helmet tuw smpai lah gatal aku hilang wey. . . agk2 bolh bayang tak muka aku time tuw??burok kan..dengan buat muka sangap ketok helmet how come You akmal hahahahahha"

12 comments:

zati-zt said...

haha..
tu moto ke..??
ingtkn basikal..
xtau la plak org tu pkai helmet..
ingtkan rmbutnye yg mcm noh hujan..
haha
~LOL
:D

♥AQMAL♥ said...

hahahahha!!!!kan??heeee moto lah tuw. . . hhahha!!!!actualy tuw mmg rmbot kowt!!ayokk kntoi!!hahhahaa ^^

gadiz sepi said...

haha...kutu2...igt an kutu u tepi uh..uh yg i ckp kutu uh..da bnd uh btul2 tepi kple u je..hehe...den,tgn uh lak mcm ngah garu kple...hee...:)

♥AQMAL♥ said...

hahahhah!!!!you mmg kan!!hahahah!!kalau kutu pon!!!woo hoo jew!!hahahahha!!!grrr ^^ tu effect i ketoh helmet tuw!!hahaaa

gadiz sepi said...

haha...wow...bguih btul u nyh...haha

zOeY zAu YaH said...

sah pale ko ade kutu tp ko x sedar hehehehhe

♥AQMAL♥ said...

gadiz sepi : i mmg bguz okey!hahaha
zOeY zAu YaH : akak diam lah!!hahahaaa

♥amoy♥ said...

betol lhaa jwpan aq tuh -,-''

♥AQMAL♥ said...

hahahha!!!betol kew??tp hmpir btol lah!!!tp kau nek basikal betol kan helmet!!grrrr

♥amoy♥ said...

da ta rupe moto pown kaw lukis -,-'
aq ckp lerr bskal .

♥AQMAL♥ said...

hahahahah!!!!!!!tangan tadew seni kowt!!hahaaaa

gadiz sepi said...

haha...yekn jela...t nangis lak i ta yekan...weakkk

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket