like sampai lebam,if not aku cepuk kang

26 November 2010

ini je yg mampu

(data ini di perolehi dari portal pelaja encik akmal)

0ne word : alhamdulillah
heeeeeee,bersyukur sngat aku tadew repeat sem or 
carry module. . .
tp nmpak tak aku bulat merah tuw???
ohh yeahh mmg berada di tahap bahaya!!!
dan mungkin hnya satu pointer tuw lah aku tak perlu repeat. . .
aku berjanji tidak akan main2 lagi dengan subjek tersebot pada sem dua nnti
walaupon subjek tersebot sangat lah
SUSAH!!!
Pfffttttttttt. . . .

PERTANYAAN: You olls perasan tak bahasa i dalam entry ni tersangatlah sopan??hahah!!!even sebelom nie tadew lah sesopan nie kan???mybe coz saya berada di dalam mood tersangatlah BERSYUKOR kowt time nie that y bahasa i tersangat lah sopan alahhh budi bahasa kan budaya kita!!!so ape ku kesah!!!!!!heeeeeeee. . . 

2 comments:

tim said...

result final aku 10/12 nie.wish me luck yah..taknak extend..!!

♥AQMAL♥ said...

wahhhhhhhh!!!!!!!!!!! heee nnti ckap aku aw!!!!!grrrr!!!!!!!tak pe budak pndai sure result gempak!!!

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket