like sampai lebam,if not aku cepuk kang

30 November 2010

siapa dia nie yOu olls?



ehh korang!!!
td jalan-jalan dekat  fb org!!!!
hahahaha!!!!!!!!
sampai kat fb satu minah nie i ternmpak pic nie!!!
You olls nak tengok kew pic minah tuw??
jap aku upload jap!!!
ahahahah!!!
okey dah upload nie pic die
hahahahah!!!!kan?adessssss!!!!!
aku tengok pic nie teros jatoh chinta!!!
hahahahahaha!!!
okey jiwang!!!!!!!
actually aku tak kenal lah sape org dalam pic kat atas tuw!!!
tapi serious aku cakap aku jatoh hati kat tuan punye gambar tuw!!
hahahahha!!!
tp tersangat lah sayang,coz aku lagi sayang kat nazatul
hahahaha!!!!
nad You jgn marah nah I jatoh hati kat budak pompuan dalam pic atas!!
heeeeeeee!!!!
kalau You nak marah pon!!
"macam aku kisah sngat"
hahahahahahhah!!!!!
ape ape pon
ILY 
nazatul
(nad)
(cincin arwah husband die bg time dulu-dulu)
(AL-FATIHAH)
kepada 
(Allahyarham Najmi Ariffin)

5 comments:

tim said...

perempuan tu rupa cikgu shara siot..
dia blogger juga

http://duniasigadisbunga.blogspot.com/

part muncung tu sama

♥AQMAL♥ said...

tim cikgu kew die???asal nmpak muda sngat??

tim said...

cikgu dekat tadika je lah

Fakhrur Razi berkata said...

err gmbr atas dan bwh tuh mcm rupa org yg sama je? lol

♥AQMAL♥ said...

razi:yew kew??hahah. . .mcm tak jew!!pndai jew kau ni. . .

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket