like sampai lebam,if not aku cepuk kang

30 November 2010

peringat!!hahaha!!



ohh myy g!!!!!
pleass lah jgn nak poyoness sngat!!!!
kew aku yg poyo?
hahahahah!!!
who care!!!!!!!!!!
budus tol!!!!
kalau budak-budak FB tegor aku mesti mula dengan ayat mcm ni
"haii awak"
"salam"
"bz kew"
"wat ape tu"
"nak kenal bolh"
hahahahahahhahahahahahhah!!!!!!!
aku dengar ayat tuw mesti mood aku kata 
"alahh nak layan kew tak budak nie"
kang tak layan cop aku sombong!!!
pleass lah jgn nak im aku!!!
aku tak suka!!!!!
wall  tak bolh erk??
kew wall fb You dah rosak yg tak wall aku tuw?
kalau dah rosak!!!
okey bagoz jgn tegor aku dah =)
Peringatan
kalau dah nak sembang ngan aku kat im tuw sila lah sembang betol-betol pleass!!
jgn kau tegor aku!!!
tp aku yg kene sembang bnyak dari kau!!!
pleasss lah!!!!!
bolh kan??????
contoh nye nie. . .
dan yang ini
hahhaahah!!!
kelakar!!!!!!!!!!
rasekan lah!!!!!!!!!!!!!!
satu soalan kau bg!!
satu jawapan aku bagi!!!!!!!!
kadang-kadang
satu solan kau bg!!!
satu jawapan pon aku malas nak bg!!!!
hahahahaha!!!!

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

tak baik kau, kecik hati diorang

♥AQMAL♥ said...

hahah!!termasok lah kau

tim said...

hahahahahaha sib baik aku layan ko "baik2" dekat wall fb aku semalam kan? hehehehe
kalau tak, mesti masuk dalam entry ko ni kan

aku paling benci bila orang tak ingat aku.

contoh:

dua hari lepas orang tu tanya

'asal mana, study lagi ker'

hari ni orang tu tanya lagi

'hye boleh kenal? asal mana?masih study?


bangang..!!!!!!!

btw, lagu jambu..!! kahkakahkahkah

♥AQMAL♥ said...

aw aw akak tim lah!!!
hahahahahaha!!!!!!!!!
ajew gile aku nak letak kau dlm entry nie!!!!!
sah2 lah kau bace kan!!!!
haahhaahahhaahhaha!!!!!
silap2 kau remove aku dri friend list!!!
hahahah!!!!!
hahahaha!!!kan?
tnye soalan ayokk!!!!
tripe lame lah!!!
hahahaha dah bosan pon!!!!
hahahah!!!aku mmg jnbu tak taur lagi kew??

i'm a dreammer said...

ahaha..
sabar jew la..
tp cian do at dowg..
hee..
papew pown yela yela , len kli sume ingat ye....
WALL 2 WALL ONLY !
:P

♥AQMAL♥ said...

takpe diowg semo tetap di layan jugak!!hahahahah!!!
ohh yes!!lepas nie
WALL 2 WALL only!!
^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket