like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 December 2010

saya kejam,awak baik



ohhhhhh aku nie kejam kew????
aku tak berniat sebenarnye...
just nak bergurau-gurau.......
tp tak sangak pulak die amek serious
-,-"
and kawan die penah cakap kat I yang die sayang gile kat I. . .
I pun sayang die.....
sayang sangat
tak nak hilang die,,even baru kenal pun..
even baru kenal pun.kami dah rapat sangat
-,-"
I selalu sakit kan hati die..
die baik dengan I,belanja I macam3 lagi
tp I????? tak baik dengan You kan???
penah sekali hari tuw die tanya....
kite still boleh berkawan kan??
mesej3 macam dulu kan???
lawak-lawak macam dulu kan?????
jalan-jalan mcm dulu kan???
-,-"
aku bukan nye berubah..
tp masa telah merubah aku..
yew lah,,
aku dah mula sem dua..
so terlalu banyak kerja-kerja yang perlu I selesai kan..
You pun awal tahun depan dah mula sem dua jugak..
time tuw..
4sure jugak You lupakan I kan??
same macam I buat kat You karang nie....
-,-"
tak pelah
kite same-same adew kometment yang perlu di selesaikan an??
so I faham 
and 
You must faham I jugak
-,-"
okey I really miss You....
miss gile nak tengok You on9 FB balik..
yew lah You kan
Howt Stuff
-,-"
I hope lappy die cepat3 sembuh....
lappy tuw kitowang baru hantar kedai last week..
lepas lappy tuw sembuh
berjam-jam lah You on9 fb kan???
kite jempa dekat FB yew.....
daaaaaaaaaaaaa
imysm
('',)
perfume nie You pilih kan an??
hahahahhaah
tak wangi pun
-,-"
heeeeeeeeeeeeeee

8 comments:

nana tdix said...

sweet ..
huhu

♥AQMAL♥ said...

ehh mane adew ^^

nana tdix said...

yela uwh .
:p

::FAIZ FARISH:: said...

suwet....

Fer said...

jerrkkkk .
hahahaha

♥AQMAL♥ said...

faiz: ^^
fer: wekkkkk hahahha

zOeY zAu YaH said...

owh kau jiwang rupanya adek hensem haha

♥AQMAL♥ said...

akak" ehh mane adew..pandai jew ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket