like sampai lebam,if not aku cepuk kang

02 December 2010

temubual dengan aril,akim,akmal

aku bace article yang atas ni buat aku nak gelak guling-guling tau!!
hahahahahaha
tapi inilah reality kemodenan yang harus kite semua tempuhi..
kalau yOU olls tak nak tempuhi reality kemodenan yang bakal berlaku ini
okey sila ke hutan!!!
hahahahhahahh!!!!!!!!!
sepeti biasa,semua tuw tak berapa penting dalam entry kali nie!!
yang penting ini. . . . . . 
semalam aku mimpi doremon(tipu jew okey)
hahahahaahh!!!
doremon tuw tanya aku!!
heyy mal blog You mamag best
bajet artis lagi tau!!!
hahahahahahahha!!!!!!
aku ckap dlam hati
"doremon nie dah lama hidup kew,kang tak pasal-pasal meninggal jugak aku kerjakan"
hahahahha!!!
die ingat,die je ke nak jadi artis!!
aku pun mampu okey!!
hahahahahah!!!!!!
binatang biru tu tanya lagi!!!
memang mimpi aku semata-mata sesi temubual die jew kowt
al-maklomlah DUTA kan!!!
hahahahahaha!!!!
die tanya nape mal suke berblog??
ohh yeahh jawapan artis yang selalu aku kasi
"saja suka-suka"
hahahah!!!!
okey lah sini aku jawab pertanyaan si binatang biru tuw okey!!
kenapa aku suka menulis di blog??
yeahhh impian aku adalah untuk menjadi terkenal seperti You olls taur 
hahahahhahahaha!!!!
so bile aku tulis-tulis dalam blog ni
sedikit sebanyak telah mengasah bakat aku untuk menjadi seorang penulis 
di majalah-majalah artis terkenal malaysia!!!
hhahahahah!!!!!!
mana lah nak taur kan pengarah syarikat majalah artis follow blog ni kan
maurr aku adew rezeki jadi penulis dlam majalah diowg
dalam masa yang sama bolh jumpa artis-artis yg howt!!
hahahahahahah!!!!!!
silap-silap aku plak diowg tarik aku jadi artis kan!!!
hahahahahahahha!!!!
ohh yeahhh ni antara penulisan dalam majalah-majalah artis

howt kan diowrang!!!!!
hhahahahhahahahahahhahaha!!!!
tajuk pon best
"Temubual Eksklusif Bersama Aril dan Akim"
hahahahahhahah!!!!!
bile tengok tajuk artikel yang best tuw
aku buang impian aku untuk jadi penulis majalah!!!!
aku buat impian lain!!
impian aku ialah untuk jadi howt mcm dieowg!!
hahahahah!!!!
tak caye kan???
tp itulah realiti yg kite kene tempuhi!!
bace tajuk artikel bawah nie
"Temubual Eksklusif Bersama Aril,Akim dan Akmal"
hahahaha!!!!
so sila muntah hijau di sini juga!!
hahahahahhahahah!!!

4 comments:

tim said...

nak jugakk gambar die tempek dekat situ.........


btw..kau sama dgn "akak" ler..
giler gelemer..
harharharharhar

♥AQMAL♥ said...

harus lah akak!!!
kene lah glemer sikit2 hahahaha!!!!

Fakhrur Razi berkata said...

err tmbh skali temu bual bersama blogger tercanggih =.=

::FAIZ FARISH:: said...

gambar last kau mmg buat aku muntah darah..... cis... nak jugak..... pitam

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket