like sampai lebam,if not aku cepuk kang

07 January 2011

akmal confuse



ohh takdew ape doe pagi3 macam nie
bosan jew....
nak kuar hang lah!!!
adoiiii...........
pagi3 tadi i rajin doe p bukak portal pelajar..
actually portal pelajar sememangnye terlalu banyak masalah
that why i jarang bukak ur..
entah ape pagi3 macm nie i p bukak..
cet3 ape yang patut dalam portal ur..
semak lah subjects3 yang telah didaftarkan..
tak sangka sem nie 9subjects,i  ingat ke 10 subject...
sem lepas i 10 subject,,5 final..
sem nie 9subject,,7 final..
ohh gosh!!!!!!!!
mati lah!!!!!!
see yang dlam kotak ur semuanye subject final......
3subject memerlukan kepintaran mengira and selebihnye kepintaran menghafal theory
ohh menn!!!!!!!!
theory sumpah panjang3 wey!!
pengiraan sumpah banyak fomular wey nak guna sem nie!!!
ohhhh benci nya!!!!!!!!!!!!!
lepas ur selak3 lagi portal pelajar ur 
jumpa ini pulak
huh lega jew tengok semua lulus..
heeeeee
betul orang cakap..
mahasiswa and mahasiswi study hanya untuk lulus..
yew lah kalau tak lulus satu subject ur
kene mengulang..
HAHAHHAHAH
cukup mase mengulang kene tendang!!
HAHAHAHAHAH!!!!
kalau kene tendang nak buat ape??????
jual ikan?????
ohh man!!!!!!!!!!!!!
actually aku still tak faham pasal
GPA and CGPA
sem lepas aku dpat three-point someting..
cet3 tdi turun three point jew..
mane hilangnye someting ur??
adoiiiiiiiiiii!!!
maybe diowang tak amek kira someting tuw kowt.....
entah lol
adusssssssss
rendah gila!!!!!!!!!!!!
budak3 lain tinggi doe......
kalau CGPA i rendah macam mane i nak amek ijazah nanti??
ADoooiiiiiiiiii......
sem nie lagi lah susah..
4sure pointer mendadak jatoh pnye!!!
fuhhh!!!!!
doa kan i okey!!!
final i bulan 4 nie..
dah tak lame.............
bye-bye
love you!!!!!
-KENAPA I TAK BIJAK MACAM YOU ALL?-
-,-"



14 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Artis

♥AQMAL♥ said...

tak habis3 doe faiz nie!!!

payeen said...

u can do it!

positif (:

♥AQMAL♥ said...

thnksz akak payeen ^^

♥amoy♥ said...

sbb kaw di takdir kan untuk menjadi bodoh , so gune kan kebodhan itu syg :DD

zOeY zAu YaH said...

kamu pun bijak ni saja ja buat2 x bijak haha..adek,simvue brand lain lah..akak(sadis sebut ni) colour vue..x sama brand.pkr mata yg syorkan.try lah mcm2 corak ada.. x sakit mata..sian kamu.

♥AQMAL♥ said...

amoy: bie ayat kau mcm nak kene penyepak jew kan!!HAHAH!! ya ya ya kau kan bijak -,-"

♥AQMAL♥ said...

akak zzy:ohhh mahal tak jename colour vue????yg simvue ur mcm tak selesa lah -,-"

Raji berkata said...

owh kalau aku bkk student portal utk nilai2 ckgu jer
tu pun lepas kena paksa =.="

berketul2 juga A kau owh
kira ok lah tuh
hohoho

♥AQMAL♥ said...

hahahah!!!!kene paksa dengan cikgu kew wey??
grrrrrrrrrrrrrrrr.............

alahhh aku A yang subject entah ape3 jew......
-,-"

Mohd Ridhuan said...

all the best...

Ninaa Haslina said...

bnyknye subject..i 1 sem 5 subject je..hehehe..dun wory..u can do it..study smart :)

♥AQMAL♥ said...

ridhuan: yesss..doakan yeww..

♥AQMAL♥ said...

nina:thnksz yew ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket