like sampai lebam,if not aku cepuk kang

05 January 2011

entry paling tunggang langgang



awk awk saya rindu awk
=)
sape???
alahhh budak3 blogger lah,sape lagi!!
damm...
rindu gila!!!!
HAHAHAHa
rindu aku tak You olls???
ohh dalam kampus tadi rase macam jadi artis pulak..
(berkata dengan muka paling sombong)
HAHHAHAHA
yew lah
orang jerit3 nama aku..
actually aku tak kenal pun sape die..
even aku tak kenal pun orng yang panggil aku ur,,
aku tetap senyum kat die.....
('',)
okey penat aku puji diri sendiri!!
HAHAHAHAHHAHA
gampang jew dengar kan!!!!!!!!
ohh yeahhh
nak tnye..
betul kew,,lepas kawin semua orang gemok??
aku bukan ape!!aku nak gemok jugak!!!
aku nie terlalu over lah kurusnye!!
kalau naik moto tak pegang besi belakang moto ur
dah sah-sah aku melayang....
HAHAHHA!!
arwah nenek aku lagi lah...
dulu die cakap..
lepas sunat aku akan gemok..
tapi aku tak gemok pon!!!!!
ape doktor bedah tuw buat time sunat tuw HAH!!!!!!
HAHAHAHHAHA
persoalan mengenai kegemok kan diri nie selalu sangat menjadi tanda tanye dalam hidup aku
maur tak jadi tanda tanye
asal masuk tahun baru jew
aku pasang azam "nak gemuk"
tahun 2008 azam aku "nak gemuk"
2009 azam aku "nak gemuk"
2010 azam aku "nak gemuk"
nampak mcm melampau jew kan azam-azam aku ur
elehhh azam ur tak penah nye tercapai
HAHAHAHHAHAHAHA
tahun nie azam "nak gemuk" dah pupus
padahal tahun nie tahun belasah aku
coz tahun nie memang tadew azam pun
HAHAHHAHAH
so,ape jew jadi dalam tahun nie,semuanye belasah3 belaka!!
HAHAHHAHHA
kau adew??
HAHAHAHHA!!


bulan 4 sampai bulan 6 aku cuti semester..
lame kan??
so nak cari keje sekitar area kulim nie......
kalau boleh nak keje kedai makan mewah3
boleh makan mewah3 mane nak taur boleh gemuk kew...
yew lah mane nak taur body aku nie just terime makanan mewah3 jew kew an...
HAHAHAHHAH
tapi masalah nye kat kulim nie adew ke kedai makan mewah3??
HAHAHAHH
berangan lah kau mal



aku benci entry nie sebab semua nye melambangkan kesombongan diri aku!!HAHAHA
kau kesah????
okey mekasih!!
bye-bye

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

la ko bkn kurus sgt pun....

Raji berkata said...

hahaha
yg gemuk nk kurus
yg kurus nk gemuk
manusian2 ;P

oh ye la kot
kalau isteri reti memasak
owh weh slalu psl kwen jer ni
dh tringn nk kawen ker?
hak2

tim said...

nanti dh gemuk jgn cakap nak kurus pula

~deashuQin~ said...

lagu ape yek kat blog awak ne? besh plak dgr

Ninaa Haslina said...

i nak kurus. meh i bluetooth cket lemak i..haha..i cuti sem bulan 5 smpai bulan 9..*cm ta perlu bgtaw. HAHA

♥AQMAL♥ said...

hah tuw dah bagi tau!!heee

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket