like sampai lebam,if not aku cepuk kang

31 December 2010

astro view buat aku tersenyum



see tajuk entry mcm 
"AKU LAH INSAN PALING BAHAGIA"
kan??
hahahahahhaha!!
u olls adew langgan astroview ta??
kalau adew okey,,sila selak muka surat 38 and 39
tapi make sure langganan yang terbaru
keluaran januari 2011
kalau kau selak majalah keluaran disember 2010 memang smpai arwah pon tak jumpa
-,-"
tajuk artikel tuw
"Jayakan Rumah Tangga!"
hahahahhaha
gatal kan aku nie..
belum berumah and bertangga aku dah bace benda alah ur!!
dalam tuw die adew 
numerologi ringan menerusi tarikh lahir dalam rumah tangga
^^
so aku cari lah nombor 9 coz aku lahir pada angka 9
nak taur ape die tulis??

astroview
1
"Keluarga harus sempurna,isteri CANTIK dan JELITA dan anak-anak COMEL.Hidup dalam rumah tanggan yang AMAN-DAMAI walaupun hatinya mencurigai isteri,maklumlah isteri cantik bak bidadari"

comment aku
well
(kembang seketika time baca)
HAHAHAHAHHHAHA!!!!
isteri cantik bak bidadari??
sape lah insan tu an??
hahahahahahhahaha
gila wey
yang paling i suka
"anak-anak comel"
hahahahahhahahahahahahah
comel macam aku kew astroview??
hahahahhahahahahahahhahahahah!!!

astroview
2
"Orangnye kelakar serta bijak mencuri perhatian apabila berbual.bercita-cita tinggi serta mahir dlam selok-belok perniagaan"

comment aku
hahhahah!!!
aku rase "kelakar serta bijak curi perhatian semasa berbual" tuw betul lah dalam diri aku..
tak caye?? pergi cari budak sekolah teknik butterworth..
hahahahahhaha!!!!!
aku dengan budak sekolah sangat lah gila!!
tapi sekarang ak dah tak sekolah..
aku sambong blaja di ipta..
and perangai aku d kampus sekarang nie tersangat lah jauh beza semasa di sekolah dulu
di kampus aku seorang yg pendiam..
coz aku tak berapa minat kowt nak bersembang dengan budak kelas
so 
jangan nak cakap aku sombong lah wey!!!
baru sembang dua tiga patah perkataan
hahahahhahahahahahahahaahhahahhahahhahhahahha
mungkin aku nie tak sesuai kowt dengan u olls...
hey
5KA2
"I rindu You olls"
-,-"
(dah jangan nak lepas semua isi hati kat sini,,,aku kene jugak simpan ape yang aku rase)
hahahahahhahahaahha!!

u olls tak rase kew aku dah lari tajuk??
aku rase sangat lari tajuk!!!
hahahahhahahahahha!!!!!!

choy!!!
"HAPPY NEW YEAR"
DAAAAAA!!!

bye-bye 2010
hey-hye 2011

5 comments:

imma weird said...

anda di tag oleh saya . tgk blog saya ,

♥AQMAL♥ said...

blog you tak boleh bukak lah -,-"

imma weird said...

bukak link ni ,

http://budakpelikpunyablog.blogspot.com/2010/12/comel-pic-kat-atas-tuhh.html

Raji berkata said...

hohohoh
pernah ker entry kau xlari tajuk XD
ala xpe lah janji best jer ;D

mcm tepat jer info dia ksik tu
sila berbangga
hak2

tim said...

tetiba rindu u..
napa ek..? hahahaha

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket