like sampai lebam,if not aku cepuk kang

30 January 2011

aku bermasalah



Holaaaa selamat pagi.okey,,,,,,,nampak budak berbaju purple diatas tu?? actually beliau sekarang menghadapi masalah.ape masalah nye?masalah nye ialah beliau lupa assignment ape yang telah diberikan oleh lecturer selama cuti seminggu nie.......cuti seminggu assignment bapak punya banyak.maut aku nak ingat semuanye......sebab utama aku lupa maybe gelak banyak kowt dengan kawan kawan....tapi!!!aku rase bukan aku sorang jew kowt menghadapi masalah yang sama..ramai lagi kowt yang lupa akan assignment yang dia ada..antara buat-buat lupa or memang dasar pelupa mcm aku..hahaha..kawan kelas aku pon same lah..boleh kew call aku tanye "weyy mal kite adew assignment ape" omg!!aku baru nak call die tnye bende yang same..last-last dua dua tak ingat..hahahah!!!!!kejap nak ingat assignment ape yang adew..

attention 4 all student civil enginerring
enginerring survey(mass haul diagram)
autocad(plan rumah)
agama(end of chapter nikah)
contract procedure(tak ingat lah adew ke tak)
concrete(assignment dulu tak submid lagi lah and ade lagi lect bagi dekat emel tapi emel aku tak bukak lagi)

ade lagi tak?????entahh aku lupe lah!!!ni pon aku paksa otak aku!!!pftsss!!!btw aku geram sangat kat kawan uthm aku ur!!!!!!kata nak tengok wayang!!!!tapi smpai sekarang tak call aku pon!!weyy cepat lah!!!kate nak tengok wayang!!!hahahaah!!!!!awesome kan??assignment bersepah tapi nafsu aku nak tengok movie!!!!hahaha!!!!entah siap kew tak assignment aku pon tak taur...heeee.....cuti seminggu jew bukan setahon!!!!ape lah!!!!!!!! -,-"



3 comments:

najwa aminah abas said...

assignment.. aku menci!

=)

mr.syazwan said...

jom r g tgk wyg

ku teman tpiiii


1 syarat...

^_^

::FAIZ FARISH:: said...

style ko berdiri.. haha style patah ok

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket