like sampai lebam,if not aku cepuk kang

31 January 2011

entry untuk perempuan.bukan untk lelaki ^^



yuhoooo......okeyy aku memang bosan time now..
even assignment aku bersepah pon aku still tak sentuh lagi!!
suci doe assignmnet3 aku ur tak kene sentuh lagi dengan aku.....
hahaahah!!!!!
ohh yeahh nak perkenal kan sibling aku..
taraaa cik miraluna
heeeeeee..okeyy cantek kan sibling aku nie!!!!
hot staff lagi!!!
^^
dah lame dah kenal.....tahun lepas....
pertama kali die tegur aku pun dlm blog ini.......
so until now kitorang still berhubung antara satu same lain..........
alat perhubungan tersebut adalah facebook.....
thanks alam maya!!!
ahahah!!!
die baek doe dengan aku!!!baek sngat!!!!
4sure die adew blog!!okeyy blog meriah die tekan sini okeyy
 (press ctrl + click miraluna oliver)
masih sekolah!!!
di sekolah beliau mengambil jurusan
 diploma Office Management and Technology
under Uitm.......
okeyyyyyyyyy sayang kau sibling!!!!!
muah!!!!
p/s : btw i memang bnyak tande seru pon!!!
meriah kan??heeeee...you!!!doakan i tau!!! rabu nie test jpj!!!janji tak langgar ayam dah

okeyy yang kedua
cik natasya
pun cantek.............
tarikh perkenalan aku dengan die 3january tahun nie.....
4ur information die bakal jadi awek aku!!!
HAHAHAHA
masih bersekolah!!!
spm tahun nie..
ehh you buat elok3 yew spm nnti!!!!!!!
hot staff jugak!!!!heeeeee.......
baek jugak!!!!!!!!kuat touching !!!!grrrr......
saat perkenalan die tegur i dlm fb..
so i pon bg respond positif dekat die...
heeeeee..
until now we all still berkawan........
okeyy link blog die
actually die selalu text i..tp i bz gile kadang kadang tak sempat nak reply!!
sorry tau you!!!!
ohh die taur kisah cinta terhalang i dengan yatie...........
cepat die taur kan??haishhhh!!!!!
btw kalau korang nak taur jugak!!sila lah gigih kan diri untuk tengok entry aku yang lepas-lepas..

okeyy cinta terhalang I....
HAHAHAHAHAH

7tahun perkenalan aku dengan dia..
okeyy kalau ade jodoh tak kemane kan???
lagi jodoh kami satu kampus..nasib tak satu cos
btw,,nanti aku pergi rumah hang dengan mak aku tau
you olls mesti tertanye kan???walaweyy!!aku pergi kenduri rumah yatie lah..abg die kawin dlm cuti nie..
yatie jemput mum aku,,so aku pun ckap lah dekat mum aku,,
my mum okeyy jeww......
pesanan : aku bnyak berkawan dengan perempuan yang howt....... entah kenape aku pon tak taur.....dengan lelaki yang howt aku tak berape nak kawan..tak berminat...grrr..sorry you guy!!!!!HAHAHAHAH

8 comments:

Raji berkata said...

err ak terbaca walaupun ak lelaki =.=
tere betul kau ni

♥AQMAL♥ said...

raji:ahhah!!!sape suroh bace!!!grrr!!!btw mane menghilang!!

nursyamsinarhussain said...

menarik tertarikk haha

♥AQMAL♥ said...

nursyamsinarhussain : ape yang menarik ape yang tetarik nye ?? haha

princessFZ said...

wohooo dapat kiss satu ;p

::FAIZ FARISH:: said...

haha.... aku tak baca...

Miraluna Zaini said...

, woahh ! aww ~ who's that huh ?! who's that!! HAHA! ouh my sibling . anda pon baik . ngeh ~

natasya amiraa said...

tengs mal..syg u :))

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket