like sampai lebam,if not aku cepuk kang

01 February 2011

kesian kat mal kan?

tak nmpak kan???
click Ctrl and tekan dekat pic-pic yang adew untuk tumbesaran....
tekanan walawey!!!!!
cet emel tadi......
belek-belek adew satu emel dari lect..
taraaaa...ape lagi emel yang mengandungi assignment lah you ollss..
fuhhhh,,,,sabo jew lah.....
nak tengok ape tugasan aku kali nie..
(click Ctrl and tekan dekat pic-pic yang adew untuk tumbesaran....)
sila lah anda kesian kepada saya yang lemah ini
-,-"
lagi gampang kau tur tak ape???
now aku tengah buat kajian pasal assignment nie...
satu pon tak jumpa!!!!mcm ape jew!!
banyak plak tuw.....
notis kene submid melalui emel lecturer before  
10 february 2011
tinggal 9hari jew lagi..yuhoo ceria!
okey lah aku akan mengkaji maklumat pasal
LIGHTWEIGHT CONCRETE
sampai 
PENGSAN 
sesorang

bye
kesian dekat aku kan???



3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Tahniah ........Hahahahahaha

Miraluna Zaini said...

, yayy ! assignment lagi
\(^_^)/

Cinda :) said...

follow me back :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket