like sampai lebam,if not aku cepuk kang

13 January 2011

benda lama jangan dikenang



terkenang zaman sekolah dulu doe...
sekolah terbaek di antara terbaek..
kenapa??
duit tiap-tiap hari masuk........
baju tak payah nak fikir-fikir..
tiap-tiap hari baju putih seluar hijau...........
kasut pon putih.......
tapi leceh lahhhh..
dah lah putih kotor jew,,semua orang nampak habis..
-,-"
lagi tak boleh blah bile redah hujan time balik sekolah..
kene plak tak pkai baju dalam tak kew cari nahas name nye kan????
HAHAHAHAHHA!!!!!
jom tengok baju sekolah..
lame kowt tak tengok baju sekolah..
HAHAHHA
cantik kan baju sekolah...
baju putih seluar biru......
agak-agak kalau aku pakai baju putih and seluar hijau pergi kelas boleh tak??
hahhahah!!!
jap nak puji pic adik-adik atas ur,,,
you olls terbaek doe..
maaflah pic korang menjadi pilihan blog aku...
aku just nak cakap pasal baju jew..
hahahahahahhaha!!!!!!!
tapi sumpah korang terbaek
booooooo...
terkenang plak time duduk penjara dulu...
that means asrama lah...
first time masuk asrama..
fuhhh nagis jew keje aku..........
kau bayang kan aku form4 masuk hostel pun nagis..
budak-budak form 1 pun tak nagis teresak3 macam aku wey!!!
hhahahah!!!
kehidupan kat asrama 4sure lahh kene buli...
ohh what the fuck!!!!!!
antara nye..
"kene cium dengan sinior" (tipu jew)
"kene tiup kipas sampai berpusing"
"kene tiup lampu sampai terpadam"
"kene kacau dengan sinior time aku tidur"
kau bayangkan jam 3pagi diorang kacau aku 
-,-"
senior balut badan dorang dengan kain putih
and pasang suara hantu melalui fon diorang and than panggil3 nama aku dengan suara yang sangat merdu
siap goyang-goyang katil lagi.....
rase nak terkencing jew aku rase....
and satu lagi benda yang diorang selalu buat
pakai telekong aspuri and gempar semua junior form4 
maur tak melatah aku wey!!!
HAHAHAHAHA!!!
time aku sinior pon same jew..
aku pon buat bnde yang sama...
aku pakat dengan kawan-kawan...
kawan aku sorang masuk dalm loker kosong.
dan aku plak panggil junior dengan alsan ambil kan barang dalam loker ur
sekali die bukak loker ur
tak kew terkejot adik-adik ur!!!
hhahaha
lagi kejam 
siap rakaM wey!!
hahahaha
ape lagi erk??
hah
dah ingat...
time ur nak basoh baju and seluar..
tapi mals..so basoh guna mesin jew lah
mesin plak kene 2ringgit
so cari junior-junior mintak sorang sepuloh sen..
sampai cukop 2ringgit...
jerit kat member3..
weyyy sape nak basuh baju cepat bawak masuk dlam mesin!!
aku nak basuh baju nie
!!!!!
hahahahah!!
so semua kawan-kawan aku masuk kan baju diowrang dlam mesin ur..
bayangkan sampai tak muat mesin ur
HAHAHAHHHAHA
(KEJAM KAN???)
(terasa membukak bekong di dada)
hahahahaha
nape kesah kew??
ohh asrama sangat berhantu okey.........
aku sendiri pun penah nampak
hantu tuw tenguk aku dari tingkap yang pecah..
aku terus lari kearah tingkap ur..
last-last die pun lari..
laju beb die lari..........
kawan aku pun same..............
tengah bergayut dengan awek die dekat blog sebelah..
boleh plak adew suara baby nagis..
bile tanye kat awek die..
dalam dorm adew bayi kew..
kate nye takde plak!!!
haishhhhh...
lagi kejam bile kawan aku nampak
pocong depan loker aku..
ohh goshhhhhhhh............
lepas-lepas ur semua kawan aku tidur himpit-himpit....
kau bayangkan tiga katil kongsi 7 orang,,
tak kew menempah maut!!!
hahah
yang pasti aku tidur tengah-tengah.........
time semua orang tidur adew lah bende yang nak maen3 katil....
katil aku bergoncang wey.....
esok pagi kwan yang tidur sebelah aku tanye...
wey mal malam semalm perasan tak katil kau goyang-goyang...
kuat beb.....
aku rase mcm nak tercabut jantung jew time ur...
kate kawan aku..
aku tidur tak sedar ape pon.....
aku tanye kawan aku lagi..
lepas ur hantu tuw buat ape??
kawan aku cakap..
hantu tuw katok-katok besi katil..
kau taur kan besi katil asrama macm mane??
alahhh yang dalam kosong tuw...
kalau nak taur hantu tuw buat mcm mane..
sile kau pergi kat katil kau jentik-jentik gune kuku..
lebih kurang lah bunyi die..........
histeria??
ohh jangan cakap lah..
sangat banyak wey...
paling aku ingat time akak sinior berdiri atas tenbok tingkat 3 maybe..
die kene histeria..
die pegang pisau time ur......
kalau die terjun habis lah!!!
memang real lah aku tengok orang meninggal...............
yang aku pelik nye..
kalau kene histeria jew
4sure akak tuw lari pergi rumah pengetua yang kosong ur....
rumah tuw berada di belakang sekali ..
huh jauhh wey..
kene tempuh bnyak bengkel..
kau taur lah kan sekolah teknik bengkel die memang bnyak kan
tambah plak mesin-mesin yang seram aku tengok..
grrrrrrr....

okey lah diam tak diam dah 2tahun aku tinggal kan sekolah..
okey 
-kenangan-
byebye




3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

plz... more crita hantu.... plz......i like

Ninaa Haslina said...

hahaha!! u sungguh kejamm! haha ;DD

tim said...

seyes aku tak baca habis entry ni
aku terus takut nampak word hantu
terus stop baca
dahlah malam ni malam jumaat

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket