like sampai lebam,if not aku cepuk kang

15 January 2011

terhebat diantara terhebat



aku suka dengan blog aku sekarang nie..
simple jew kan??tak perlu lah berat-berat sangat kan...
tak perlu lah benda-benda kat tepi-tepi tuw kan??
ini pun dah cukup kan??
kau tak suka??
okey boleh berambus dalam hidup aku..
sikit pun aku tak hirau weyy.....
ohh yeahh hari nie best kowt......
kuar hangout with friend mehhhhh
-hangout terhebat diantara terhebat-
actually ini hangout pertama aku dengan diowrang..
sebelum nie tak penah pun.....
sebelum nie aku hang dengan biestie3 aku jew......
tapi hari ni hang dengan kawan-kawan mehhh
pukul 10 dah kuar doe...
awal tak???
sarapan pun dekat luar weyyy.....
after sarapan booking tiket cerite khurafat..
sebelum movie..kitorang pergi memekak dulu..
nyanyi smpai tak ingat yang suara ur macm katak
-,-"
sampai lah pukul 12 kami pun masuk wayang
ohh goshhh sangat gempak doe cite die..
terbaekkkk
screen yang teramat mencuit hati aku ialah
time van jenazah menjunam ke gaung........
dan screen mengangkat jenazah di tengah-tengah hutan belantara
ini di lakukan atas sebab amanah ibu si mati........
ape yang lagi aku suka bila si liana jasmay salah seorang pelakon filem nie
comel weyy!!!aku suke tengok die pakai selendang..
ohh goddd ayu gile..
dapat jadi bini aku kan besh??
hahahahahha!!!
cantik lah die an????????
ape-ape pun cite nie terbaekkk wokkk.......
habis jew wayang..
jalan-jalan dlam mall urr...
jom lah tengok pic yang adew
actually adew lagi 3gurl yang follow..tapi tadew plak pic diowg,,
so sorry nahhh..
heee
pic nie di snap after cite habis...
makan kfc lah gamak nye kami
^^
akmal memang pantang kan nampak cermin??
mcm3 die buat depan cermin wey
time nie aku dlam kedai first lady urrr
alahhhh kedai pakaian pompuan urr..
aku ikowt gurl jewwww.......
adew cermin bersa gabak depan aku..
so???
itu lah hasil nye..
heeeeeee
nahhh antara blog yang i suke baca!!!
nahh amekkk!!!!!!!!!


blog nie blue kew????
entah!!!!!!
mcm blue mcm tak!!!
tapi layan jew lah wey!!!
kenalan aku yang tak suke ur jangan nak bukak nahh!!!!
okey fine!!

okeyyy penad weyyyy..
jom tidurrr esok adew perancangan laen plak...
byebye



2 comments:

tim said...

akim dgn LJ tak sesuai

♥AQMAL♥ said...

tim:memang lah akim dengan LJ tak sesuaii tapii akmal dengan LJ sesuaii ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket