like sampai lebam,if not aku cepuk kang

18 January 2011

byebye



ohhhh goshhh..
kecoh pasal cuti semester yang bermula dari bulan 4 sampai bulan 9 ur...
tapi tak pasti sama ada betul atau tidak..
rasenye betul kowt....
kementerian ingin menyeragamkan cuti semester di malaysia dengan cuti semester di luar negara..
di luar negara semester akan bermula pada bulan september..
dan bergitulah jugak pihak kementerian pengajiaan tinggi malaysia akan melakukan nye....
so same-same lah tunggu cuti sem nie sampai bulan 9 or sebalik nyeee okeyy........

ohh yeahhhhhhhh..
4 uolls punye information..
blog aku nie akan di private kan buat seketika mulai jam 12 malam ini sehingga satu hari nanti......
kepada yang terasa and aku terkasar bahasa..
aku mintak maaf okeyyy...

-aku undur diri-

byebye

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kenapa PVT? hm

♥amoy♥ said...

LOL ! rindu ngn blog kaw nnti syg !
kaw private buad paa ? -..-

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket