like sampai lebam,if not aku cepuk kang

20 January 2011

tekanan sebab datang bulan





ehemm ehemmm..
lame kite tak jumpa kan????
aku bz sikit buat mase karang niee........
minggu nie mcm3 jadi tau!!!!
bolehh jadi tekanan aku tau kalau minggu depan same jew dengan minggu nie....
ehh blog aku chentek tak???
tak kan??
okey kenyataan
-,-"

minggu ini memang tak best!!!
FULLSTOp
kenapa tak besh??
jom dengar citew!!!!!!!!
takkk time ur aku tengah drive moto..yew lahh kelas dah habis kan.....
so tengah3 drive sambil berangan ur....
boleh plak adew awek ur pandang3 aku!!!
yew lah aku nie dah lah tak hensem,tak comel,comot adew lah!!!
HAHAHAHAH
-okey kenyataan aku tak tipu benda ur-
grrrrr
time awek tuw pandang aku,,aku pon pandang die balik..
kite same-same bertentangan mata kan awak???
heeeeee
time ur awek tuw bawak moto tau!!!
dah sah-sah lah bile awek ur pandang aku tak sempat nak pandang depan kan??
-,-"
 time ur an traffic light bertukar menjadi merah tau??
kene plak depan awek tuw adew sebuah lori yang agak besar depan die..
omg!!!!!
woiii tak sempat nak break okey!!!!
pommmmmm.......
bunyi letupan kecil okey!!!!
aku baru nak jerit kat awek ur!!
cakap depan adew lori...
tak sempat nak jerit diowang dah 
selamat langgar lori ur
-,-"
grrrrrr...
hati aku dup dap dup dap!!!
woiii tak dew ape3 kew diowg???
selamat kew diowg....
ohh aku rase mcm salah aku jew......
yew lah diowng tengok aku..bukan tengok orang laen....
maur tak bersalah..........
actually diowg selamt,,but moto jew cedera sikit..
tapi tak terok pun...........
so?????
teladan dari kejadian tersebut
-naik lah moto dengan berhati-hati,jangan asyik nak gosip pasal orang laen jew atas moto okey-
kalau tak??
hah RASAKAN!!!!!!!

grrrr

adew lagi tau cerita tak best!!!!
ape????
nak cite kew tak erk!!!
ahhh cite jew,,ape aku kesah kan???
kawan aku hilangkan pendrive
ohhh rase mcm nak tacing kat kawan aku ur buat mase setahun okey!!!
kene plak time ur adew presentation.....
omg!!!!
aku dah buat penat-penat isi presentation ur senang-senang plak hilang kan
huh......
so??
aku kene buat laen lahh..
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
weyyyy din!!!!ini kali kedua okey hang hilang kan pendrive aku!!!
HAHAHAHAAH!!!
time ur aku memang tacing habis lah!!
seharian aku tak cakap ngan die....
mlm ur baru die mintak maaf kat aku dekat facebook...
so,,aku pon jenis tak suka memarah lame-lame okeyy
so sokey lah..
bende dah nak jadi kan?????
din!!!! hang adew bace kew blog aku nie??
kalau ade sila dengar pesanan dari hati aku nie
-DIN ganti balik pendrive aku!!!heeeeeeee!!!!sambil hentak-hentak kaki-
grrrrrrrrrr...

okey lahhh...korang yang lain jangan hilangkan pendrive tau!!
kalau hilang??cakap kat aku..
aku faham perasaan korang
HAHAHAHAH
okey byebye...
^^
cari pendrive macam nie..tak hilang dah..
boleh buat jadi macam gelang
^^

ohhh tekanan
-,-"




8 comments:

tim said...

blog awak cantik

♥AQMAL♥ said...

tim : heee yew kew??mekaseh jew lah "AKAK" tim kite yeww ^^

Ninaa Haslina said...

i suke cursor tue..dye ekut kemana i pegi..haha..nak2!! heee ;))

♥e'in♥ said...

dh cm blog pmpn dh nie bunge2.. jgn mara aaaa... =)

::FAIZ FARISH:: said...

Mal, dia langar sbb kau la tu... ish.......

♥AQMAL♥ said...

nina: hahahaha,,,eyew lah tuw...

♥AQMAL♥ said...

ein: heee...tak marah mehh...heee

♥AQMAL♥ said...

faiz: kau nie!!!!!isss

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket