like sampai lebam,if not aku cepuk kang

23 February 2011

Pencarian Blog Paling Hensem dan Cantik 2011



okeyyyyyyy aku memang tade keje.....
dah nama pon study nak keje ape nye
dammmm....
okey kali nie aku nak buat keje cikit...
aku nak masuk contest
"Pencarian Blog Paling Hensem dan Cantik 2011"
aku rase blog aku dah cukup hensem untuk menang contest nie
HAAHAHAHAHAH..
-,-"
so ini Header Hikayat Si Luncai
(tuan rumah)
ini link bagi contest tu

syarat-syarat

1.Buat entry bertajuk "Pencarian Blog Paling Hensem dan Cantik 2011"
DONE
2.Letak  Header Hikayat Si Luncai
DONE
3.Jadi follower blog  Header Hikayat Si Luncai (tiada paksaan)
DONE
4.Tag seorang kawan blog berjantina lelaki dan seorang perempuan
DONE
5.Post kan link entry ini kew blog Hikayat Si Luncai
DONE
6.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11.59 PM
DONE

pesanan : aku harap aku menang,selalu masuk contest tak penah menang -,-"

5 comments:

Encik Luncai said...

thanks join..gud luck..berkenan kat widget domo tu.pinjam boleh? haha

♥AQMAL♥ said...

haha..welcome..nak menang.. hahah,,,pinjam??bolehh jew klau mng. hahah

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

UHHHHHHH ko nak menang yerrrrr.... good luck lerrrr untung sabut timbul untung nasib sapa tau

::FAIZ FARISH:: said...

wah ada nama saya..............

Afzainizam said...

♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
TERIMA KASIH ATAS.. KUNJUNGAN ANDA
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Terima kasihhh atas kesudian kunjungan balas anda ... kami amat hargai... Thanks dan terharu..

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket