like sampai lebam,if not aku cepuk kang

06 March 2011

akmalazmi memang. . .



hari ni bz..
pehhhhhh bz gila kowt......
8.30 ada kelas...ehhh tut tut ada kuis pasal curve..
aku tak ingat kowt..so keneng,keneng kawan sebelah..boleh lah jawab 3bahagian..
alhamdulilah
^^
tp table tak buat pon
-,-"
habis kuiz ada penerangan pasal amali.so degar...
after sejam bermula lah amali saya..
hahaha,,ape name bende nie ah..
tak ingat ah..teodolat kowt..ehhh aku eje betul kew tak nie???
kau tengok macam panas terik kan???
memang panas pon.....tapi itu lah kami sebagai pelajar 
diploma kejuruteraan awam..
akmalazmi bersedia untuk negara..
hahahha tetibe jew kan?
haishhhhh.............
ini sem lepas nie... aw aw saya suka buat binatang nie..
nak dirikan binatang nie bukan mudah....
pakingson aku tau!! 
HEEEEEE...


btw serius aku bz sngat-sangat buat masa karang nie...
nasib lah aku tade bini..kalau adew mesti mintak cerai pnya..

bini : abang..abang nie bz jew memanjang,,
akmalazmi : abg bnyak keje lah =)
bini : ehmm sampai tade mase kan ....
akmalazmi : yew lahh....sayang faham lah sikit........
bini : tak de..abang ceraikan sayang hari nie jugak!

hahahahhaha..kan?agak nye an..kalau aku ade bini,,jadi macam nie pe...
erkk weyy nak ingat kan korang!!lafas cerai jagan dibuat main tau..even korang main-main pon..cerai itu tetap sah!

so hati-hati..

ahhh akmalazmi sangat bz
sorry sayang
=(


7 comments:

Ninaa Haslina said...

akmalazi nak jd peguam syarie..hehe

♥AQMAL♥ said...

akmalazmi lahhh ... :P heeee..ustazah ajar sem nie..bg taur jew ^^

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

0ooppss! sory..button 'm' degil pulak tadi..heeee :))

mr.syazwan said...

kalau kat uitm dulu

tgh2 sem mesti budak meki akan bertenggek kat pintu masuk utk wat survey

ko nnt mesti ada jugak kot

hehe

::FAIZ FARISH:: said...

go Akmal Go Akmal

♥AQMAL♥ said...

mr.syazwan : hah ahhh.. ada ada..bukan bertengek semata-mata..
hahhaa

♥AQMAL♥ said...

faiz : mekasih brooo

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket