like sampai lebam,if not aku cepuk kang

07 March 2011

mengimbau itu best



tahniah barisan...
dun kerdau and dun merlimau..
kahkahkah..tetibe jew aku an...
saje nak ucap tahniah..ape salahnye kan..
mari lah mari..mari mengundi..
hahahha pilihan raya kampus...comel sungguh poster3 diowg tergantong sana-sini..
good luck brader-brader semua..even aku tak kenal pon..
i told you..mmg tergantung sana sini u olls..
hahha..tdi adew tempat cet mata kat kampus..
try free,so try ah..pehh silau aku naik,rabun aku tak tinggi mane pon....
so hari ini isnin proses melukis plan rumah macam biasa
^^
btw tuw semua sekilas pandang jew....bukan nak cite banyak pon...
semalam on9 facebook..so buat status yang annoying..
biase ah aku..bosan-bosan kan....tetibe bff aku sampok dlm status ur..
jom tengok..
hahah kalau korang bace semua status di atas..mmg lawak kowt
-bagi aku ah-
Joez Butter -tech seorang bff aku...aku kenal dari sekolah rendah
dari sekolah rendah smpai lah form5 kitowg kelas sekali..
tapi time tingkatan 3 tak sekali ah....
aku kelas nombor2 die kelas nombor3...sedih jew time tuw..bff tadew..
hahhahha....
kitorang nie dah mcm adk beradik...even pergi mana sekali pon mesti berkepit..
aku balik kampung tok aku..kadang-kadang bawak die jugak,
kalau bab menipu..kitorang mmg handal wey!!hahahah
aku selalu nagis depan die..hahah kantoi lah an...
tapi tak pe bff ade untuk tenag kan aku....
time dekat asrama..aku tulis surat wasiat dekat mak aku..time tulis tuw mmg felling habis aw..
so bg dekat joez..aku ckap..weyy kalau aku dah tadew nanti bg dekat mak aku aw..
hahahha....kelakar wey..sampai sekarang die simpan surat tuw..
kadang-kadang die perli aku..dare sungguh,,!!!
time nie dekat asrama..mmg berani kan aku bawak henset,,btw mcm aku kesah..
akmalazmi nampak gemok what!
si joez ngan yusri nie dalam pic diats
sumpah rindu yusri
joez sekrg diploma kejurutraan awam di UTHM joho..sama cos dengan akmalazmi
yusri UiTM kmpus pulau pinang..cos diploma mekinikal
time nie raya tahun lepas..kitowg jelajah malaysia..cewahhhhh
fahmi,joe,akmalazmi,sudin,
btw..empat-empat budak dalam pic nie di bawah department civil..
comel sungguh budak-budak civil enginerring kan....
semua nya akan graduate pada pertengahan tahun 2013 ..
insyaALLAH..........
korang doa kan okeyyy..
aminnnnnnnnnn.....


tibe-tibe terasa
lagu dalam blog ini
dengan entry ini sangat kena
kan??






11 comments:

Aliaa syahindah said...

dalam gamba sume tuh , awak sorang jea HENSEM heehe .

♥AQMAL♥ said...

ustazah : iss mane adew ah

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

mal kuat nangis. hehehe^^
kata kata ustazah buat mal mengembang. hehe C(:

♥AQMAL♥ said...

cik nina iss diam-diam lah heee =D

mr.syazwan said...

insyALLAH belajar elok2 boleh grad on time

ko x yah undi pun xpe laa wei

meka konpem x leh bawa pembaharuan pun

hoho

♥AQMAL♥ said...

wan :insyaALLAH..aminnn...
hahah tuw lah pasal...tak payah undi senang

Raji berkata said...

hahaha PRK sekarang pun bkn main lgi
kalau dpt berkempen kt luar tuh mmg xcukup tmpt nk letak undi depa =.="
ak pun ttaw lah ad effect ker tmpal byk2
hahaha..

::FAIZ FARISH:: said...

Akmal jgn Kuat Nangis.. Nanti Tak Macho

♥AQMAL♥ said...

raji : kan...bersepah kan..hahha

♥AQMAL♥ said...

faiz : nagis itu cool..haaa

Cik fain fringey said...

HAHA sweet post :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket