like sampai lebam,if not aku cepuk kang

09 March 2011

blog awak tersenarai tak?



blog yang agak comel
okey sumpah comel-comel belaka blog-blog di atas ini...ada setengah yang mengenali akmalazmi,and ade jugak owner blog nie tak kenal akmalazmi langsung..so di sini akmalazmi nak cakap dekat owner blog yang terdapat di atas
"akmalazmi sering melawat blog kalian semua"
even kadang-kadang jew,,lepas kan comment dekat entry kalian

motif??
ini salah satu teknik akmalazmi mengampu,atau lebih dikenali sebagai "BODEK",,sngat3 propa kan?
=)

kepada yang agak jelous
 kerana tiada dalam entry ini
sila lah rapat-rapatkan diri anda 
dengan akmalazmi. . .
terima kasihhh 

15 comments:

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

nape blog akmalazmi tue no1??? hahaha :DD
nynaakhairynaa laa..double a..hehe..
padahal bukan nama btui pon. haha
btw, TQVM!! saya juga suke melawat blog anda!! (✿◠‿◠)

♥AQMAL♥ said...

sebab blog akmalazmi tuw erkkkk tak taurrr..heeeeeelahh eya kew double a????hahahha....welcome yaaaa

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O


tisu please....

hahaha

mekaseh yorh...

=_=

Eiyaa Kecik (: said...

alaaaaaaaaaaaa , sayeee tade punnn -.-

♥AQMAL♥ said...

eiya : hayaaa..you tadew kew??heee...nanti3 yeww ^^

♥AQMAL♥ said...

syazwan : nah amek tisu nie!!btw sama-sama

zOeY zAu YaH said...

waaa..adek terharunyaaa..sob sob..akak pun selalu msuk blog kamu..cara kamu tls best!

jangannnn tengokkk :) said...

kite tade pon !! hm :(

jangannnn tengokkk :) said...

kite tade pon !! hm :(

Sumayyah Nadhirah said...

blog saye tidak..hehhe sje je nk menyebak..hahaha

Awan said...

yuiks...ada org komen smpai 2kali..hahahah..

aten fadzil :) said...

akmal azmi menggedikk ! haha

zuraini said...

blog sy pom xde...xpe laaaaaaaaa
=(

ieyza afieyna said...

napa blog ieyza xde??
blog ieyza xcomel eh?

sedihnye.. hee.~~ :P

CikUna said...

haha.. lucunye n3 nie... sabor je la..
\\( ^_^ )//

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket