like sampai lebam,if not aku cepuk kang

10 March 2011

akmalazmi,banteras penindasan



Love Nora...
actually Love Nora is a one story about "true love"
percaya kew anda tantang "true love" nie??ehhh
up to you dear...
akmalazmi,actually no comment
=)
setiap manusia,mempunyai pandangan tersendiri yang mempunyai nilai harga diri
dibintangi oleh 3 pelakon tarbaek di hati akmalazmi
(Will Quah,Yasmin Hani,Yana Samsudin)
korang nak taur kew jalan cerite die??
ehh kang aku cite pakat semua nagis kang.......
ia nya berkisar cerita cinta dua adat seram yg berbeza,dua negara yg berbeza..
nak lebih-lebih tengok sendiri
ohh comel nye Yasmin Hani dalam cerita nie.....
sweet gila batak
perkongsian hidup antara suami isteri. . .
kan indah kalau semua manusia macam nie..


okeh lahhh,,tetibe aku teringat kisah dua hari lepas...
aku tengah drive moto time tu......sampai dekat area stadium..aku ternampak satu moto nie berhenti
dekat dengan area stadium..so aku pon perlahankan lah moto..nak tengok kenapa behenti dekat jalan yang sibuk and besar tuw...kan bahaya.....guess what..aku nampak
si lelaki tuw menyiku muka si perempuan tuw..
diowg nampak mcm suami isteri coz dah berumur. . .bile aku nampak jew laki tuw menyiku muka isteri die..aku pon terus bunyikan jew lah hon moto kat die...
nak berhenti???jagan harap lah...kang tak pasal-pasal aku kene bunuh..
=(

pengajaran
even wife kau tak cantik mane pon..jangan lah nak menyiku muka wife tuw depan public..malu lah orang tengok ><


jangan bersikap haiwan liar
kepada manusia
sedih lah bile public tengok


akmalazmi,banteras penindasan =(

14 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

mcm best la Mal...

♥AQMAL♥ said...

faiz : mmg best..cari crite tuw dekat astro citra

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

macam besh jee cte tue..nak tengok..hehe..
haihh ! kejam btul laki tue !
dye egt pompuan nie ape nak siku2 sekati dye jee..huh ! -,-"

♥aqmalazmi♥ said...

nina : best3 ^^ .. tuw ahh kejam lahhh.. -,-"

zOeY zAu YaH said...

bagus la kau ni adik..at least kau hon tp jgn brenti kang tak psl2 haha..eh kau tggl katne? akak kt kulim.

♥aqmalazmi♥ said...

akak : kulim jugak...akak taur kan stadium kat keladi tuw??hah kejadian tuw jadi kat situ lahh..isss kejam lahh..sakit wook

faiz amir said...

hahaha . ak lbey suka cite last kaw ouh . kalo ak bling batu je der . pas ouh blaa laaa . hahahaha

faiz amir said...

haha , ak ska cite last kaw ouh . kalo ak . ak baling batu kat mamat ouh . . haish .

Shamsuddin Amin said...

mcm sweet je cite ni...^^

thanks singgah lepak kat blog ak...^^

♥aqmalazmi♥ said...

faiz : aku tak berani nak baling batu..hahah!!! kang die kear..pans baran kowt nmpak dia...

♥aqmalazmi♥ said...

Shamsuddin Amin: yeahh blog kau canggih! aku suka!

mr.syazwan said...

itu siku

ada kes ku tgk entah suami isteri ke couple ke

yg penting gaduh dlm kete proton saga

laki tu tarik2 rambut pompuan tu

sampai bergegar kete lol lelaki tu

DAYUS BIN BANGGANG!

♥aqmalazmi♥ said...

itu lah pasal mr wan,,,,terok kan penindasan yang ada di dunia nie..iss iss isss

zOeY zAu YaH said...

eh kamu kat kulim? katne? akak kat kg keladi jek haha..stadium tu akak tau.

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket