like sampai lebam,if not aku cepuk kang

13 March 2011

akmalazmi tak mampu laa



heyy guys..how about you sunday??
mesti best kan??kan??kan??
nak tanya!!!!korang penah kedarah mcflurry tak???
tak kenal mcflurry tuw sape???ehhh dia sweet sangat..
aw aw suka!
sudah!mengarot lebih!
hahhahha
tak taur jom tengok sape lah geranggan mcflurry tu kan...
cik mcflurry
kalau pangkat cik belum berkhwin lah kan..
hahahahhahah!!!!
aku di kenal kan dengan benda alah nie time raya tahun lepas..
oleh sahabat aku
tak up-to-date kan aku baru kenal dengan si dia nie..
btw si dia nie boleh mem-barai kan poket aku
(ayat aku macam orang tak penah belajar bahasa melayu kan)
-,-"
satu mcflurry berharga RM4.50....
memandangkan ia nya terlalu mahal bagi aku..
aku hanya tengok dari jauh bila lalu depan mcdonald's
sadis kan???

bila rasa nak makan tapi takda duit..
mula lah aku nak google imej mcflurry sampai pengsan

akmalazmi mengidam
kalah orang hamil
sekian

6 comments:

Aliaa syahindah said...

kesian akmalazmi , t ieya belnje hahahhahaa .

-aqmalazmi- said...

boleh jew aliasyahindah C(:

cikcomot said...

baru semalam makan mcFlurry..

memang mabeles abes..


ihih..

^-^

-aqmalazmi- said...

ee jahat lah comot niee
C(:

ira said...

mcflurry ma fevret^^

-aqmalazmi- said...

favorite akmalazmi juga tau ira..
heee

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket