like sampai lebam,if not aku cepuk kang

13 March 2011

terima kasih dari saya okey



seriously aku dah benci online facebook weyy..
entah lah..aku tak taur bebeh,jangan tanye lebih-lebih..
aku lebih more to blogger sekarang nie...
tak habis-habis singgah blog orang........
tambah-tambah kalau blog-blog kamu tuw
CANTIK MATA MEMANDANG
^^
sape rase blog die nak kene singgah dengan akmalazmi
bagi taur yaa....esok akmalazmi free for a day...so esok die boleh singgah kew blog kamu okey
^^
tadi bukak facebook sekejap..
saje nak usya-usya perkembangan dunia terbaru!!
cehh ade kew perkembangan dunia kat facebook tuw??
okeyy i don't think so bebeh....
hanya mengejar populariti semata-mata banyak ah kat situ..
sorry to say..
aku takowt ada yang terasa..kang tak pasal-pasal
akmalazmi kene santau..
hah kelas kau maria nak santau akmalazmi
-,-"
okokoko
jom tengok nie jap
tak nampak kan..
jap tengok pic crop kat bawah
wahh terbaek lah kau!
|TERIMA KASIH|
-Syafiq Danial Eddie Affendi-
nanti aku app kau!
don't worry
by the way
korang semua
teruskan support 
okey

-terfikir sekejap-
dalam friend liss fb aku tuw,,sape lagi ya yang follow blog nie-
tak penah tegur pon kan..
so aku tak kenal korang lah ye......

akmalazmi mengucapkan
ribuan
terima kasih
kepada anda yang menyokong
even blog ni hanya cebisan sampah



10 comments:

✿ Ninaa Haslina ✿ said...

saya fren fb merangkap follower
http://loyalreaderblog.blogspot.com =)

-aqmalazmi- said...

ehh cik nina..heee...okokoko..saya frend fb merangkap follower
http://strawberrychocolate18.blogspot.com/
=)

shafiq danial eddie affendi said...

sama-sama
sampai masuk blog nya pun . haha

mengApprove , jangan di lupa .

terimas (=

-aqmalazmi- said...

shafiq : haha..tetibe kau muncul kat sini..and thnksz bro..harap kau tak marah nama kau terpapar jap dlm entry ini :D

tim said...

aku jadi follower dan jadi fb friendlist sebab akmal kiut

-aqmalazmi- said...

hahah akak nieee

Aizz Ayish said...

nice blog mal :)

-aqmalazmi- said...

okey terima kasih

Siti Safiyyah said...

ngeh ngeh aku pon skang duk mengumpul fb2 blogger ni sume..giler ah ramai kot..;p


psstt : Anda masih ada ayah? Hargailah dia sebelum ...

-aqmalazmi- said...

Siti Safiyyah : betul ramai sangat ^^

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket