like sampai lebam,if not aku cepuk kang

29 May 2011

akmalazmi belagak!kih kih kih



wartawan : 
hey akmal!your is are blogger belagak actually!
why you are not to reply comment in your entry of each?

akmalazmi :
 hey wartawan!
okey!ini penjelasan nya!

first..aku tak belagak lahhh.......memang lahh aku tak reply balik comment of each..tapi aku tetap appreciate..siap nagis-nagis lagi..kau ade??HAHAHAHHA

kedua..kita fikir..when I reply pon comment tu kau rajin ke nak masuk balik blog nie dan bace comment?lepas tu kau balas balik...kalau rajin tak pelah..kite buat room chat terus dalam comment..hah termeninggal aku 

ketiga..huh terima kasih atas melebel kan saya belagak..hahahahha....sebab jarang org kate mcm tu..keh keh keh..tebe-tibe rase mcm artis plak...
 (habis laaa orang click pangkah kat atas ur)



sumber: shoutmix dari [www.akmalazmi.com]
(ini tandanya ada orang perihatin..tak gitu?)

ehmm okey lah....after ni aku balas la comment-comment yang ada
(bajet kau ade comment mal oi)
tu pon kalau yang penting lah
kih kih kih
kalau comment biasa..aku bace je okey??
boleh tak??
kih kih kih
atleast aku boleh jejak balik sape yang comment..
tak gitu??

okeh!ade keje la yunk!
byeeee


 aku tak belagak!
aku tak belagak!
aku tak belagak!
aku tak belagak!
aku tak belagak!
aku tak belagak!
aku tak belagak!
aku tak belagak!
aku tak belagak!
aku tak belagak!
aku tak belagak!

BETUL TAK TIPU
-.-"

29 comments:

shafiq danial eddie affendi said...

gempak lha english dia -,-

syrupmasin said...

wuahaha..setepek kau kene..tuh mesti perempuan tuh :D

aqmalazmi said...

shafiq : awesome kan??heee
sirap : hahahah...agak nye lah..heee

shafiq danial eddie affendi said...

english macam chibai.atok aku pun reti cakap elok elok. apodah -,-

Cik COKLAT said...

HAHA. LAWAK gilee ouww, best gilee dye speaking bahasa kafir, hekss ^,^

babymilo said...

haha (: sabar saje.

well, thanks jenguk blog eyraa.

hannanmustaffa said...

tak reply tak bermakne kte tak hargai kan akmalazmi, sabar ye. aku kan ade, hhehe

aqmalazmi said...

thnksz nan..kiss skit..muah!
HAHAHAHA

hannanmustaffa said...

ish, public ni. hehe muah muah jugak lah !

aqmalazmi said...

okeh done! =)

Shamsuddin Amin said...

blagak ke klo x eply comment... LoL

ak tag ko dlm entri ak...=P

aqmalazmi said...

mungkin pandangan orang kowt..ohh okey =)

IMANSHAH said...

aku pun tak balas..erk nanti dikira berlagak ke

IMANSHAH said...

aku pun tak balas..erk nanti dikira berlagak ke

aqmalazmi said...

cikgu : bek kau balas...kang kene belegak..keh keh keh

Hans said...

aku ikut mood nak balas ke tak...
habis aku nih separa berlagak ke apa?
gagagag
ikutkan bukan semua orang ada masa nak balas komen kan?
blogger pun manusia yg ada tanggungjawab lain selain berblog
tak apa lah
orang tu maybe dia nak kamu balas kut komen dia...
:-)

miss nuratikah eika said...

eh..dyer ta study english ke ? menjahanamkan bahsa orang puteh betul..
ta reply mksdnyer belagak ?
sempit betul otak dyer pikir mcm tuh. ^^
*sori..bahsa agak kasar..
sbb sbb sblm nyh pun penah kena sound mcm nyh ^^

DanieL AdiE said...

Xde la..mane ade Aqmal Azmi berlagak..

aqmalazmi said...

adie : huhuhhu..kan...mane ade belagak....iss iss iss

aten fadzil :) said...

well , kau reply to her comment je lah . kat aku punye pun tape kalau kau tana reply . aku tahu kau teharu hingushingus tuk every comment aku . huahuahua .

aqmalazmi said...

yek elehh budak fat nie...thnksz lahh comment entry aku keh keh keh...coursemate gua yang terbaik..grr

muhamad hanif said...

HAHAHA,

tak reply komen pun jadi isu ke ?

apa punya wartawan lah...









weh ! kau tak reply komen aku siaplah !****

amir aizat said...

haha sabor jerlah,tu mesti girls2 kann,hahah

Azzah said...

english dia pelik...tak reply comment tak bermakna tak pedulik

muhamad hanif said...

tengok..

dia tak reply komen aku...Argghh !




kahkahkahkah !

aqmalazmi said...

HAnif : HAHAHAH..yo lah nah aku balas!
HAHAHAHAH
(okey puas hati??)
heee

k e y r i said...

haha aku pon jarang gak reply komen.. haha ang terasa ke entry tu? adoi.. kan aku ckp luahan hati.. aku men tulis xde tapis2 =.= haha papepon aku doakan ko mudah mudahan murahlah rezeki ye.. :)

muhamad hanif said...

HAHAHAHHA..



akhirnya,, ;)

Bella Bell said...

balas komen ni! hahahahah!!~


tp yg tegur kat blog saya tu lembut je bahasanya :)

bawah ni iklan terbaru,nak tengok klik je

ketika cuti dan bosan !

Photobucket